Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) 2015-2019

PSC


Correu electrōnic: gm_psc@premiademar.cat

Telčfon: 648612620

Adreįa: c/ Passatge Prim 64, local

Horari d’atenciķ: dimarts i dijous de 19.00 - 21.00h

Enllaį web: http://premiademar.socialistes.cat/

Membres del grup municipal: David GutiérrezOlga Safont,

.

Articles d'opiniķ del grup municipal Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) 2015-2019
Article del mes del grup municipal Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) 2015-2019

Des del PSC volem aprofitar l´article d´aquest mes per parlar de tres temes que creiem importants i on el PSC ha tingut un paper important. El primer tema és el pla de xoc de la neteja que impulsarem per millorar el servei al conjunt de la ciutadania, el segon és el dels pressupostos municipals i tercer les polítiques actives d´ocupaciķ.

El PSC va decidir entrar en el govern sota tres premisses fonamentals: treballar, treballar i treballar. Des d´un primer moment es va plantejar portar a terme un pla de xoc per tal de millorar eficičncia i lluitar l´incivisme.  S´augmentarā la neteja viāria i la recollida de les tres fraccions en cap de setmana, així com els dies de recollida de voluminosos a domicili, s´hi destinaran 100.000 euros més per tal que Premiā sigui aquella ciutat neta i sostenible que tothom desitja.

El segon tema que volem explicar sķn els pressupostos municipals. Els socialistes creiem que els pressupostos sķn l´instrument més important que tenen els ajuntaments per tal de fer totes aquelles polítiques municipals que siguin necessāries posar en marxa. Volem ressaltar algunes dades: el pressupost de tota l´Ārea de Serveis Socials ha augmentat prop d´un 11%; en matčria de Serveis Socials s´ha incrementat prop d´un 7%; invertim més de 900.000 euros en l´Escola de Música i destinarem uns 3 milions d´euros en inversions com, per exemple, la renovaciķ del 60% de tot l´enllumenat públic per fer-lo més sostenible i generar així un estalvi energčtic.

Per últim,  comentar que des de Promociķ Econōmica s´estan impulsant una sčrie d´accions per augmentar l´ocupabilitat dels treballadors i treballadores en situaciķ d´atur. Durant aquests mesos hem impulsat un Pla d´ocupaciķ per a 13 persones majors de 45 anys. També hem impulsat cursos de formaciķ en Microsoft, en comptabilitat amb aplicaciķ a la informātica i un curs sobre com millorar les habilitats personals a l´hora d´afrontar una entrevista de feina. Dins de les nostres possibilitats, tenim eines per oferir als treballadors en situaciķ d´atur serveis per tal que es reciclin o adquireixin aquelles habilitats laborals que els permetin millorar les condicions necessāries per  presentar-se com a candidats  a una feina.

Creiem en la comunicaciķ i en l´aplicaciķ d´una política de proximitat, al costat de la gent, cal millorar aquells espais de la nostra ciutat per fer-la més amable, més cohesionada i amb millor qualitat de vida per als nostres veīns i veīnes. La tasca dels socialistes dins del govern és la de traslladar al conjunt del govern totes aquelles demandes ciutadanes, totes aquelles preocupacions i tots aquells aspectes susceptibles de ser millorats. Creiem que amb el compromís, la dedicaciķ i el treball farem un Premiā millor.

 
^