Ajuntament de Premià de Mar

Salutació de l'Alcalde
 

Miquel BuchCom a Alcalde de Premià de Mar us dono la benvinguda a aquesta pàgina web. Teniu aquesta finestra oberta a totes les vostres aportacions, a tots els vostres suggeriments, a totes les vostres iniciatives.

Més que una web institucional, on només s'hi pugui trobar informació de l'Ajuntament, és la web on tot el poble hi pot dir la seva i, així, es converteix en el portal de la nostra vila de cara a tot el món.

Animo des d´aquí a totes les entitats, a totes les associacions i a tots els col·lectius que  participin en la confecció d´aquest aparador de la nostra vila. Premià de Mar gaudeix d´un ampli teixit social i és bo que tothom que hi entri sigui conscient d´aquesta riquesa.

Us animo, també, a participar i a fer-nos arribar la vostra opinió mitjançant els canals de participació d'aquesta web com ara, el formulari de consultes i/o preguntes a l'Alcalde o els específics de cada regidoria..Miquel Buch i Moya
Alcalde


ConsultesPreguntes i/o consultes a l'Alcalde


Biografia

.

Agenda institucional de l'Alcalde de Premià de Mar

Compartir:Comparteix al facebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^