Ajuntament de Premià de Mar

Salutació de l'Alcalde
 

Salutació alcalde MéndezCom a Alcalde de Premià de Mar us dono la benvinguda a aquesta pàgina web. Des de l'Ajuntament treballem dia a dia perquè aquest sigui un canal d'informació, però també una eina de comunicació amb la ciutadania, de proximitat i de transparència, de rendició de comptes de la nostra gestió amb tots vosaltres.

Un dels meus objectius principals és millorar l'atenció ciutadana des de tots els àmbits, també a través d'aquesta pàgina web. El meu propòsit és que aquí hi pugueu trobar tota la informació referent als serveis i en l'actualitat del nostre municipi. Però hem d'anar més enllà i també volem que aquí hi trobeu un canal de comunicació eficient per poder dir la vostra sobre aquells temes que us preocupen del nostre municipi. El meu compromís és donar-vos resposta amb la major brevetat possible.

Com a part d'aquest compromís, una de les primeres accions ha estat la posada en marxa d'un nou canal de comunicació via whatsapp que permet que la ciutadania es pugui adreçar directament a mi per a qualsevol tipus de consulta, queixa o suggeriment.

M'agradaria comptar amb tots vosaltres, i per això us animo a fer ús d'aquests canals. Perquè entre tots, ciutadania, entitats i Ajuntament, puguem fer un Premià de Mar millor.


ConsultesPreguntes i/o consultes a l'Alcalde


Biografia

.

Agenda institucional de l'Alcalde de Premià de Mar

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^