Ajuntament de PremiÓ de Mar

Regidoria de Recursos Humans

Eloi Maristany Vila


Eloi Maristany Vila (CIU)

CÓrrec: Regidor Delegat

Delegat: Cultura, Joventut i Festes

Correu-e: maristanyve@premiademar.cat

Formulari de contacte

+info

.

.

Serveis i Tasques

.

PLANIFICACIË DE RECURSOS HUMANS
 • Participa en la definiciˇ pel que fa a l'Ajuntament, Organismes aut˛noms, i Societats Municipals les polÝtiques de gestiˇ de recursos humans i les estructures organitzatives mÚs adequades per a la consecuciˇ dels objectius proposats i impulsar els canvis i millores necessÓries.
 • Proposa anyalment el pressupost i la plantilla de personal de l'Ajuntament, i Societat Municipal, d┤acord amb les necessitats i objectius establerts.

.

RETRIBUCIË
 • Gestiona les retribucions del personal, realitzant la n˛mina mensual i la resta de documentaciˇ relativa a les obligacions socials de l┤Ajuntament i la resta d┤entitats municipals.
 • Gestiona i formalitza la documentaciˇ administrativa necessÓria segons les variacions de personal per mobilitat interna i carrera professional.

.

AVALUACIË I DESENVOLUPAMENT DE PERSONES
 • Proposa el sistema d┤avaluaciˇ de l┤acompliment i coordina l┤avaluaciˇ peri˛dica dels empleats, sistematitzant criteris i supervisant els resultats globals.

.

SELECCIË
 • Planificar i dur a terme els processos de selecciˇ per la incorporaciˇ de personal amb carÓcter permanent o temporal. Gestiona les bosses de treball per necessitats temporals de personal.

.

FORMACIË
 • Planifica i gestiona el Pla de formaciˇ pels empleats municipals, d┤acord amb els objectius establerts i les necessitats o prioritats detectades.

.

JORNADA DE TREBALL
 • Aplica la jornada de treball d┤acord amb el calendari laboral anyal i les necessitats dels diferents serveis, gestiona les llicŔncies i permisos del personal, l┤absentisme laboral i controla el compliment de la jornada establerta.

.

SEGURETAT I SALUT LABORAL
 • Gestiona les actuacions tŔcniques realitzades pels serveis de prevenciˇ concertats, mantÚ actualitzat el Pla de Prevenciˇ i les avaluacions de riscs. Coordina la polÝtica prevencionista pels diferents departaments i entitats municipals.

.

NEGOCIACIË COLĚLECTIVA
 • Participa assessorant a l┤equip de govern i realitzant propostes, en la negociaciˇ dels acords de condicions i convenis colĚlectius, i en general gestiona la participaciˇ de la representaciˇ social dels empleats, dins del marc de relacions laborals de l┤Ajuntament i la resta d┤entitats municipals.

.

POLITIQUES D┤OCUPACIË
 • El servei de recursos humans participa activament en la realitzaciˇ de projectes d┤ocupaciˇ, coordinant la detecciˇ de necessitats, tramitaciˇ administrativa, retribuciˇ, contractaciˇ i formaciˇ dels empleats aturats participants.

.

RESPONSABLES

Responsable PolÝtic: Eloi Maristany
Correu-e: maristanyve@premiademar.cat
Responsable tŔcnica: Jorge Moreno
Correu-e: morenovj@premiademar.cat

Adreša: Carrer Sant Antoni, 25
TelŔfon: 937417400 ext. 1200
Correu-e: rrhh@premiademar.cat
Horari: dilluns a divendres de 7,30 a 15,00 h

Formulari de contacte: Recursos Humans

AJUNTAMENT DE PREMI└ DE MAR
Plaša de l'Ajuntament, 1 - 08330 PremiÓ de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COLĚLABORACIË DE:
Diputaciˇ de Barcelona

^