PSC | El port de Premiā arribarā a bon port
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Imprimir
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) 2015-2019
16 OCTUBRE 2015
 • Des del PSC pensem que aquests prōxims quatre anys seran clau per al desenvolupament del nostre poble. Un dels projectes més importants i que més projectarā Premiā cap a l´exterior i cap al futur és el port. El port de Premiā representa una oportunitat per endreįar i desenvolupar una part amb molt de significat per a la ciutat.
  El projecte del port s´ha vist aturat en el passat. Aquesta vegada perō, podem dir que és diferent per tres motius: 1) L´empresa Varadero Barcelona ja estā treballant i generant activitat econōmica al port. 2) El ple municipal ha donat el vistiplau al projecte presentat i per tant l´empresa concessionāria Marina Port Premiā pot seguir treballant per tal de poder fer efectiva la inversiķ i 3) La més important, veīns, Ajuntament i concessionāria estem treballant braį a braį per millorar-ne els accessos.
  Voldríem centrar-nos en aquest tercer punt. Des del Partit dels Socialistes de Catalunya valorem molt positivament aquesta colˇlaboraciķ entre totes les parts interessades. Del juliol enįā, certs sectors contraris al projecte del port han reiterat de manera constant que l´ajuntament ha actuat de manera opaca i poc transparent en aquest projecte. Res més lluny de la veritat i la constituciķ d´aquest procés participatiu i obert a tota la ciutadania n´és la gran mostra. Sempre, sempre, la informaciķ ha estat a l´abast de tothom.
  Vivim moments de canvi en quč l´agitaciķ política estā sent un instrument polític que no aportarā res de bo a la ciutat. Les diferčncies polítiques s´han de saber canalitzar i gestionar de la millor manera possible. Nosaltres almenys així ho entenem.
  La Regidoria de Promociķ Econōmica i de la Ciutat no es vol oblidar del principal motor econōmic de la ciutat: el comerį. És imprescindible que l´ajuntament i els comerciants treballem braį a braį per fer dels nostres comerįos un referent a la nostra comarca. Pocs municipis, per no dir cap, gaudeixen d´un eix comercial com el nostre. Aprofitem-ho.
  Tenim quatre anys per treballar amb intelˇligčncia per trobar una estratčgia win-win. Aquest nou escenari que ara s´obre davant nostre no té per quč significar un joc de suma zero.
  Premiā de Mar té la gran oportunitat d´esdevenir el referent del Baix Maresme si som capaįos d´aprofitar aquesta oportunitat, si com capaįos de generar un pol econōmic que redimensioni la ciutat i l´obri al mar i si som capaįos de fer-ho bé. El PSC estā convenįut que, si ho fem així, aconseguirem ser tot un referent.
  Per acabar només ressaltar 3 dades que creiem importants: 15.000m2 de zona verda, 18.000m2 d´ārea comercial i la generaciķ de prop de 450 llocs de treball directes.

^