Ajuntament de Premià de Mar

Convergència i Unió (CiU) 2015-2019
Informació publicada el 8 de febrer de 2017
CIU | Treballar pel poble o mentir per aconseguir vots?
  • Darrerament el nostre municipi està comprovant la part més fosca de la política. I no ens referim a aquells casos en els quals  hi ha polítics que han utilitzat el seu càrrec per enriquir-se. Ens referim a aquella política que obvia la millora d´un municipi i el benestar de tots els ciutadans que hi viuen. Aquella política que basa la seva estratègia exclusivament en el càlcul del rèdit electoral.

    Tot i que hi ha excepcions, i hi ha grups municipals que sí que treballen pensant en el poble, anem veient que la raó d´existir d'altres és únicament esdevenir calculadores de vots que expliquen la realitat tergiversada per al seu benefici electoral.
    Tenen la mateixa informació, assessorament legal i tècnic que la resta i disposen dels informes dels advocats de l´Ajuntament, però són capaços de pensar només en els 4 vots que en trauran a canvi de prémer el gallet d´una de les armes més poderoses per fer mal a la societat i a la democràcia: la mentida!

    A les declaracions públiques, xarxes socials, plens... ens trobem massa sovint afirmacions falses que tenen com a únic objectiu destruir i malmetre la convivència ciutadana i la política.

    Però nosaltres, que  som optimistes de mena, no volem deixar escapar aquest  text per convidar a aquells grups municipals que juguen al “tot s´hi val” a reflexionar. Tots som regidors i servidors públics i, per tant, els que no ho fan, haurien de posar, per damunt dels seus interessos electorals, la protecció del bé comú i l´interès general i la veritat.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^