Ajuntament de Premià de Mar

Convergència i Unió (CiU) 2012-2015
Informació publicada el 5 de febrer de 2015
CIU | Escurçar distàncies
  • Enfilem el tram final del mandat i és un bon moment per fer balanç de la feina feta els darrers anys per l’equip encapçalat per l’alcalde Miquel Buch. A tall d’exemple, i malgrat les dificultats, s’ha fet un esforç per arreglar bona part dels carrers: s’han pavimentat de nou 46.697 m2 de carrers; s’han adaptat 126 voreres; s’han renovat 172 punts de llum, 5.671 metres lineals de canonades d’aigua i 3.654 metres lineals de claveguera. S’han fet millores als espais públics i se n’han construït de nous, com la nova plaça dels Països Catalans amb l’aparcament soterrat. S’han fet millores a les escoles públiques per valor de 229.000€. S’han instal·lat nous contenidors de recollida de la brossa a tot el poble per facilitar el reciclatge, reduir la despesa i tenir uns carrers més nets. Per primera vegada, els premianencs han pogut participar en una consulta popular sobre un tema d’interès local. S’han fet nombroses accions per fomentar l’ocupació, l’emprenedoria i el comerç local... i el més important, tot això s’ha pogut fer sense haver d’apujar els impostos.

    Fer balanç vol dir valorar la feina feta. Però també vol dir saber veure què queda per fer i què es pot fer d’una manera millor. I, sobretot, vol dir saber escoltar la ciutadania i ser conscients que la societat demana una nova manera de fer política. En aquest sentit, una de les nostres prioritats ha estat la d’acostar l’ajuntament al ciutadà. I avui podem dir amb el cap ben alt que aquesta distància cada cop és més curta.

    #buchalcalde @miquelbuch @ciupremia

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^