La Festa Major 2014 ja té cartell
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
17 MAIG 2014

Se celebrarà del 8 al 13 de juliol i el Desembarcament Pirata es farà el dia 9

L'Espai l'Amistat ha estat l'escenari de la presentació del cartell de la Festa Major d'enguany. L'autor és Joan Gili Fornells, professional independent del sector del disseny gràfic que viu i treballa a Premià de Mar. Per tercer any consecutiu, l'elecció del cartell s'ha fet a través d'un concurs en el qual s'hi han presentat 17 originals. Gili també ha realitzat el disseny de les samarretes, que s'ha donat a  conèixer aquest vespre.  

Durant l'acte també s'han lliurat els premis del concurs del cartell infantil, celebrat enguany per primera vegada per incentivar els més petits a participar i conèixer els elements de la festa. En total s'hi van presentar 11 treballs i la guanyadora ha estat Aina Cancio Solé. S'han donat dos accèssits a Joanet Gili Castillo i Paula Cortés Pané.

Per a la presentació dels components de la Festa Major,  l'Espai l'Amistat s'ha convertit en un magatzem de l'Ajuntament des del qual dos actors de la comissió de pirates i premianencs han anat presentant el cartell, els actes principals  i les novetats que enguany oferirà la festa. Entre les novetats cal destacar un concurs d'aparadors organitzat per la comissió de pirates i premianencs amb la col·laboració de les associacions de comerciants, un concurs de balcons i un altre d'entrades dels habitatges. Alhora, també s'han presentat els elements de marxandatge de la festa, que també oferiran diverses novetats com ara un videojoc basat en els pirates i els premianencs amb les figures  d'Omar, Martí i Ester, unes tasses o una auca.

Finalment, també s'ha donat a conèixer el nou web www.premiapirata.org, completament renovat i realitzat per PremiaSpace amb el suport de la comissió de pirates i premianencs. El nou web permetrà una millor visualització de les fotografies , disposarà d'un buscador d'actes, millora els enllaços cap a les xarxes socials i oferirà  informació sobre la festa i la botiga, així com els nous apartats “participa” i “informa't”.

Programa Especial Presentació de la Festa Major de Ràdio Premià de Mar.   

Cartell Festa Major 2014
Cartell Festa Major 2014

Samarreta premianenca 2014
Samarreta premianenca 2014

Samarreta pirata 2014
Samarreta pirata 2014

Tassa Premià Pirata 2014
Tassa Premià Pirata 2014

^