Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Últimes notes de premsa

Patrulla de la Policia Local

Aquest matí la policia local ha detingut un individu que estava a punt d'obrir un cotxe al carrer Jacint Verdaguer, entre la Riera i el carrer Marina. La policia havia rebut avís d'alguns veïns sobre la presència d'una persona amb actitud sospitosa, fet que ha facilitat la seva detenció.Llegir +

ENDESA  informa que per incrementar la qualitat del servei elèctric, ha de realitzar uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. Per aquest motiu,  demà divendres dia 21, entre les 8 i les 13 h hi haurà interrupcions temporals del subministrament a alguns trams dels carrers Enric Borràs, N-II, Av. Torrent Castells i Torrent Malet. 

Endesa tall subministrament 170721

Endesa tall subministrament 170721

Fitxer: Endesa170721.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 75,98 kB

Plaça dels EscacsAquesta setmana han començat els treballs de reparació del paviment de la plaça dels Escacs, ubicada entre els carrers Enric Granados i Elisenda de Montcada, que estava malmès.  Alhora, també es pintaran els bancs que hi ha a la plaça. 

La durada prevista d’aquesta actuació és d'uns 10 dies. L’empresa encarregada de fer els treballs és Manteniments Cora i el cost ascendeix a 8.265,27€ (IVA inclòs). 

Substitució cautxú Plaça NovaAquest matí s'ha començat a substituir el cautxú de la zona de jocs infantils de la Plaça Nova, que estava malmès. La durada prevista dels treballs és d'una setmana, i mentre s’estiguin fent no es podrà accedir a la zona de jocs infantils. L’empresa encarregada de fer aquest arranjament és Microarquitectura SL i el cost ascendeix a 20.449€ (IVA inclòs).

Plataners del carrer de la PlaçaAquesta setmana es començarà a aplicar als plataners un tractament biològic basat en sabó potàssic per controlar la població de l’anomenat Tigre del plàtan (Corythuca ciliata Say). Es tracta d’una acció preventiva per evitar que la seva presència augmenti i pugui acabar provocant una possible plaga.  

Aquest insecte durant l’hivern habita l’escorça dels arbres i en temps de màxima expansió pot provocar la caiguda prematura de les fulles i posteriorment entrar als habitatges. Llegir +

Ple municipal Maig 2017Inici a les 19:15 hores.Lloc: Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII, 2-8). Retransmissió en directe per Ràdio Premià de Mar 95.2FM.i i per internet a www.radiopremiademar.org.

Ordre del dia

Resum de l'ordre del dia 

Reductors velocitat Camí del MigRecentement s'ha portat a terme la instal·lació de 3 nous elements reductors de la velocitat de vehicles al Camí del Mig, concretament a l’alçada del Torrent Castells, alhora que s’ha pintat un nou pas de vianants i s’ha repintat el que ja hi havia.

L’objectiu d’aquests treballs és millorar la seguretat de les entrades i sortides de l’escola Montserrat pel Camí del Mig. El cost ha ascendit a 9.997,66€ i ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Servei d'habitatge a l'antiga Fàbrica del GasEls premianencs ja no cal que es desplacin a Mataró per fer consultes o gestions 

L'oficina d'habitatge del Consell Comarcal ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per facilitar als premianencs l'accés al servei sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. Així, un cop per setmana, personal d’aquesta oficina es trasllada a Premià de Mar per atendre la ciutadania.
Llegir +

Cartell Festa Major lliure violències sexuals 2017Des de la taula de gènere i la regidoria d’Igualtat s’han organitzat, sota el lema Viu la festa en llibertat, per un Premià de Mar lliure de violències sexuals, un seguit d’ accions de sensibilització i prevenció d’actituds sexistes durant la Festa Major, amb l’objectiu de garantir la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries. En aquest sentit, es difondran missatges i informació preventiva a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials municipals i des de la Botiga de la Festa Major ubicada al Centre Cívic es repartiran díptics i xapes.

Alhora, tant als actes nocturns com a través de Ràdio Premià de Mar s’aniran repetint falques amb missatges preventius i, de cara als concerts de la platja,  es millorarà la il·luminació de la part de darrera de l’escenari.  
Llegir +

Representants de tots els centres escolars han signat el conveni
Representants de tots els centres escolars han signat el conveni
Aquest matí ha tingut lloc a la sala de plens la signatura dels convenis per atorgar als centres educatius una subvenció per la compra de llibres de text i material educatiu per al proper curs 2017-2018. El percentatge de la subvenció serà del 75% sobre el total de la despesa en llibres de text i material educatiu de cada centre. Llegir +

Aparcament provisionalLa Fira d'atraccions de la Festa Major s'instal·larà a la Riera entre la Gran Via i el carrer Maresme.

Per poder facilitar l'aparcament als vehicles de la zona, del 4 al 12 de juliol s'habilitarà, de manera provisional, la següent zona per aparcar: Llegir +

Patrulla policiaAhir dimecres la policia local va detenir un individu per possessió de 10 grams de cocaïna. El dia anterior la mateixa policia l'havia identificat a la plaça Oriol Martorell i li va fer una actuació de seguiment amb motiu d'actituds que es van considerar sospitoses.

Finalment, ahir es va comprovar que l'individu portava una quantitat important de droga i va ser detingut per passar a disposició judicial. 

Propostes pressupost participaiu 2018Ahir va finalitzar el termini per fer propostes per al pressupost del 2018. En total se n’han rebut 110, de les quals 101 s’han fet a través del portal de govern obert i 9 de manera presencial a les urnes del Centre Cívic o la Biblioteca. 

La majoria de les propostes,  un 32% fan referència a temes d’urbanisme i espai públic, seguides de les de medi ambient i sostenibilitat (21%), i esports (15%). Llegir +

Shopping Night 2017Com a novetat, enguany es decoraran els carrers amb motius del circ

El proper dissabte 1 de juliol es farà una nova edició de la Shopping Night. Els comerços que hi participen obriran fins a les 12 de la nit i es faran diverses activitats promocionals i festives.

La majoria de les activitats es concentraran als carrers Gran Via (entre Riera i Carretera de Vilassar de Dalt), Jacint Verdaguer  (entre Riera i Elisenda de Montcada), Marina ( entre Gran Via i Enric Granados),  Sant Antoni i Miquel Moragas. Des del migdia i fins que finalitizi la Shopping Night, els vehicles no podran circular per aquests carrers. 

Entre les activitats confirmades hi haurà actuacions musicals en directe; tast de caves i de gastronomia; photocalls i tallers infantils al nucli antic; patinatge i master class de ball a la plaça de la Sardana;  exhibició d’arts marcials i gimnàstica a la plaça dels Països Catalans;  tallers infantils, exhibicions de ball i gimnàstica, tastets gastronòmics i música a la Gran Via; actuacions infantils al carrer Jacint Verdaguer;  així també com actuacions de malabaristes, monociclistes i altres artistes del circ per tot el poble.Llegir +

El servei s'oferirà a l'Antiga Fàbrica del Gas
El servei s'oferirà a l'Antiga Fàbrica del Gas
A partir de dilluns, dia 26, l'Ajuntament, juntament amb la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Advocats de Mataró, oferirà un Servei d'Assessorament sobre com fer una reclamació relacionada amb les clàusules abusives en préstecs hipotecaris.

Aquest servei es prestarà a les dependències de l'Antiga Fàbrica del Gas sol·licitant cita prèvia al telèfon 937 417 404.  La documentació que s'haurà d'aportar és la següent:Llegir +

Setmana mobilitat 2016Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

Premià de Mar s'ha volgut sumar a la iniciativa i s'han programat diverses activitats:

Dissabte 17:

Gimcana pels comerços del Nucli Antic. Els participants faran un recorregut per diversos comerços del Nucli Antic. L’activitat es farà entre les 11 i les 13h i l’inici del recorregut serà a la Gran Via/carrer de la Plaça (davant el Mercat Municipal). Organitza: AVECA i comerciants del Nucli Antic, amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

Diumenge 18:

Pedalada. Inici a les 10.30h des de la plaça dels Països Catalans. 
Llegir +

Si no heu trobat la informació que buscàveu utilitzeu el següent formulari 


Documents trobats: 2182   Llistats: 1 - 10
20-07-2017 ~ Seguretat, Transport i Mobilitat ~ Seguretat Ciutadana
19-07-2017 ~ Urbanisme i Espai Públic ~ Estat de les obres a Premià de Mar
18-07-2017 ~ Urbanisme i Espai Públic ~ Estat de les obres a Premià de Mar
17-07-2017 ~ Medi Ambient i Salut Pública ~ Medi Ambient ~ Les zones verdes i l'arbrat públic
13-07-2017 ~ Urbanisme i Espai Públic ~ Estat de les obres a Premià de Mar
04-07-2017 ~ Serveis a les Persones ~ Igualtat
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^