Ajuntament de PremiÓ de Mar

Portada> Urbanisme i Espai P˙blic> Estat de les obres a PremiÓ de Mar
Estat de les obres a PremiÓ de Mar
Destaquem:

Jocs infantils plaša Dr. FerranDimarts dia 26 comenšaran els treballs per reparar el paviment de cautx˙ de l'espai de jocs infantils de la plaša Dr. Ferran, que estÓ malmŔs.

La reparaciˇ es preveu que durarÓ 4 dies i tindrÓ un cost de 9.099,20€ (IVA incl˛s). L'empresa encarregada de fer els treballs Ús Microarquitectura SL.

Substituci˝ˇ clavagueram a Capitans de Mar

DemÓ dimecres dia 26, comenšaran les obres per substituir la canonada d’aigua del tram del carrer Capitans de Mar comprŔs entre el carrer Ramon de Penyafort i el Torrent Amell (costat mar). 

La canonada actual, de fibrociment, s’havia trencat diverses vegades, provocant molŔsties importants als ve´ns de la zona. Llegir +

Vorera Torrent Amell

La vorera del Torrent Amell, entre els carrers Capitans de Mar i Batlles s’ha ampliat, alhora que s’hi ha colĚlocat una tanca de protecciˇ. Quan arribi l'Ŕpoca de plantaciˇ , entre els mesos de desembre i marš, s'hi colĚlocaran diferents plantes arbustives. 

Amb aquesta actuaciˇ s’ha millorat la mobilitat i la seguretat d’aquest tram, forša transitat per la seva proximitat amb  l’institut i l’escola Mar Nova. 

Reductors velocitat CamÝ del MigRecentement s'ha portat a terme la instalĚlaciˇ de 3 nous elements reductors de la velocitat de vehicles al CamÝ del Mig, concretament a l’alšada del Torrent Castells, alhora que s’ha pintat un nou pas de vianants i s’ha repintat el que ja hi havia.

L’objectiu d’aquests treballs Ús millorar la seguretat de les entrades i sortides de l’escola Montserrat pel CamÝ del Mig. El cost ha ascendit a 9.997,66€ i ha estat subvencionat per la Diputaciˇ de Barcelona.

Accessos estaciˇEl Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament de PremiÓ de Mar i Adif acorden realitzar actuacions dins de l’estaciˇ i tambÚ a l’espai p˙blic per facilitar l’accÚs directe al vestÝbul i millorar la mobilitat dels usuaris dins de la mateixa estaciˇ

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat avui a PremiÓ de Mar, acompanyat de l’alcalde Miquel Buch i de portaveus dels grups municipals, la millora de l’accessibilitat a l’estaciˇ de tren del municipi. L’actuaciˇ, que costarÓ uns 213.000 euros, consistirÓ en millores tant a l’interior de l’estaciˇ com a l’espai p˙blic per facilitar l’accÚs directe al vestÝbul i millorar la mobilitat dels usuaris dins de la mateixa estaciˇ.Llegir +

Canvi sentit Ptge Manent i EsperanšaA partir de dimarts 17 de febrer es modificarÓ el sentit de circulaciˇ del carrer Esperanša i el Ptge. Manent.

El motiu d’aquest canvi Ús la instalĚlaciˇ de contenidors de major capacitat al carrer Esperanša (entre Ptge.  Manent i Eixample); millorar la mobilitat de la zona i les obres que s’estan fent als voltants de la plaša Nova.Llegir +

Les parades de l┤autob˙s C3/4 de la Gran Via/ctra. de Vilassar de Dalt i  la plaša Dr. Ferran no funcionaran

Amb motiu de les obres de pavimentaciˇ, a partir de dilluns dia 9 els vehicles no podran circular pel carrer Jacint Verdaguer entre la ctra. de Vilassar de Dalt i Santiago Rusi˝ol.

La durada prevista d┤aquest tall de trÓnsit Ús d┤un mÓxim de 2 setmanes. Mentrestant, les parades de l┤autob˙s C3/4 ubicades a la Gran Via/ctra. de Vilassar de Dalt i a la plaša Dr. Ferran no funcionaran i com a parada alternativa es podrÓ utilitzar la de la ctra. de Vilassar de Dalt entre Aragˇ i ValŔncia.

Aquesta setmana comencen els treballs per arranjar el paviment de diversos carrers. El projecte inclou tambÚ la senyalitzaciˇ d’una ronda urbana de bicicletes entre la zona de la Rambla de la Liˇ i el barri Can Pou-Camp de Mar.

Els trams de carrers que es faran seran els segŘents:

Llegir +

A partir del 9 de febrer estÓ previst l┤inici de les obres de millora a la Gran Via, entre la Carretera de Vilassar de Dalt i la plaša Dr. Ferran.

Els treballs consistiran en la substituciˇ de serveis aeris per serveis soterrats, adaptaciˇ de voreres, ampliaciˇ de la vorera de la banda de muntanya, creaciˇ de claveguera d┤aigŘes pluvials i reparaciˇ de la calšada.Llegir +

El proper dimarts dia 9 comenšaran els treballs de millora del clavegueram del carrer De la MercŔ, entre Ramon Llull i Elisenda de Montcada (1a fase).

  • Empresa adjudicatÓria: Aquatec Proyectos para el sector del Agua SAU
  • Import de l'obra: 49.307,54 €
  • Durada prevista: 2 setmanes

Mentre durin els treballs, els vehicles no podran circular pel tram afectat.

Treballs Carretera Vilassar de DaltHan comenšat els treballs de millora de l'accessibilitat de les voreres i repintat dels passos de vianants de la Ctra de Vilassar de Dalt, entre l’N-II i el carrer Aragˇ. L’actuaciˇ contempla un total d’11 punts en els quals s’adaptaran voreres, es repintaran els passos de vianants existents i se’n faran de nous. Les obres tindran una durada aproximada d’un mes i mig

Rotonda N-II-Torrent Malet

Ahir van comenšar les obres per adequar el giratori ubicat a la intersecciˇ de la carretera N-II amb el Torrent Malet. Els treballs consistiran en l'adequaciˇ de l'interior de la rotonda, on s'actuarÓ per condicionar-la i s'hi colĚlocaran els elements ornamentals corresponents.Llegir +

Aquesta setmana han comenšat els treballs de reparaciˇ i manteniment del Parc del Palmar (interior del parc i accÚs des de Torrent Castells); plaša Calasparra i la vorera del costat oest del passatge VallŔs.Llegir +
 
AJUNTAMENT DE PREMI└ DE MAR
Plaša de l'Ajuntament, 1 - 08330 PremiÓ de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COLĚLABORACIË DE:
Diputaciˇ de Barcelona

^