L'Ajuntament demana una reunió amb la direcció d'Adif per traslladar-li les queixes dels usuaris sobre la nova estació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 NOVEMBRE 2012

Després que les constants reclamacions que l'Ajuntament ha fet a Adif sobre les obres de l'estació de RENFE de Premià de Mar no hagin donat cap resultat, així com tampoc les reiterades queixes per part dels usuaris, s'ha demanat  una reunió amb la direcció d'Adif per mirar de trobar una solució a aquesta situació.

Cal recordar que el projecte inicial sobre la nova estació que Adif va presentar en el seu moment es va modificar per part de l'empresa pública sense que l'Ajuntament en tingués coneixement. Com a conseqüència, les obres que s'han fet a l'estació provoquen que els usuaris hagin de fer un llarg i enrevessat circuit de dubtosa seguretat per dins de l'estació cada vegada que utilitzen el tren. Al mateix temps, no s'ha substituït l'ascensor, que continua tenint unes dimensions i una estructura que impedeixen que determinades cadires de rodes el puguin utilitzar.

L'Ajuntament ha demanat a Adif en reiterades ocasions una solució a tots aquests problemes, alhora que s'ha ofert a col·laborar-hi econòmicament si convé per intentar agilitzar-ho, però la resposta ha estat sempre negativa.

Finalment, s'ha optat per demanar formalment una reunió entre l'alcalde, Miquel Buch, i la direcció d'Adif amb l'objectiu d'intentar que d'una vegada per totes Adif escolti les queixes dels usuaris i hi posi solució.

^