Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Urbanisme i Espai Públic
Urbanisme i Espai Públic

Intervé en tots aquells aspectes que afecten al territori en diferents àmbits. Entre les seves funcions hi destaquen: el planejament i la gestió del territori, l´atorgament de qualsevol tipus de llicència urbanística i l´aplicació de la disciplina urbanística, entre d'altres.

.Territori i Urbanisme

.

.

Destaquem:

Pla mobilitatA mitjan setembre començarà el procés perquè les entitats i la ciutadania puguin dir la seva i fer aportacions al pla de mobilitat que s’està elaborant. 

Cal recordar que el 2015 es van iniciar els treballs per elaborar un Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS). Durant tot aquest temps s’han fet diverses accions que han permès obtenir una primera diagnosi sobre quins són els hàbits de mobilitat als carrers de Premià de Mar i les conclusions obtingudes se sotmetran a un procés de participació ciutadana. 

Aquesta diagnosi serveix per conèixer els  tipus de desplaçaments dels usuaris de vehicles privats, bicicletes i transport públic, el nombre de vianants i quina és la seva mobilitat,  així com les opcions d’aparcament als diferents barris. Un cop incorporades les aportacions de la ciutadania, es farà una diagnosi final i unes primeres propostes de millora que seran sotmeses a un segon debat.Llegir +

 
RESPONSABLES

Responsable polític: Antoni Subirà
Correu-e: subiraca@premiademar.cat
Cap d´Àrea de Territori i Sostenibilitat: Jordi Lluch
Correu-e: lluchtj@premiademar.cat

+ INFORMACIÓ

Adreça: Plaça de l´ajuntament, núm.1
Telèfon: 937417402
Correu-e: serveisterritorials@premiademar.cat
Horari: 12:00 a 13:00 de dilluns a divendres. Visites concertades: 93 741 74 02

Formulari de contacte: Serveis Territorials

AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^