Metalogenia renova el patrocini dels Premis de la Rādio
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Imprimir
Notes de Premsa
17 MAIG 2012

Amb aquesta seran set les edicions en quč MTG fa una aportaciķ econōmica per sufragar les despeses de la campanya

L’empresa premianenca Metalogenia S.A. ha confirmat aquesta setmana el patrocini, per setena ediciķ consecutiva, dels Premis de la Rādio, el certamen que organitza anualment Rādio Premiā de Mar. De la mā del seu Director General Javier Triginer, l’empresa renova la confianįa en una activitat amb la qual, des de la 2na ediciķ, buscava posar de manifest el seu arrelament al municipi i el seu compromís amb l’excel.lčncia i l’emprenedoria.

La 8na ediciķ dels Premis de la Rādio va comenįar la setmana passada amb la fase del “Proposa’ns”, en quč es demana a la poblaciķ que faci els seus suggeriments de possibles nominats. D’aquí en sortiran els 12 nominats a Premianenc de l’Any i els 12 a Iniciativa de l’Any, i el mes de juny es durā a terme la votaciķ popular que decidirā els dos guanyadors. Un any més el resultat es donarā a cončixer en el decurs d’un acte públic durant la Festa Major de Premiā de Mar, en quč també es lliuraran els guardons.

Properament es durā a terme l’acte formal de signatura del conveni entre l’Organisme Autōnom de l’Emissora Municipal i l’empresa Metalogenia que ha de servir per certificar l’acord d’esponsoritzaciķ.

 

^