Premis de la RÓdio 2012: comenša el “Proposa'ns”
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
10 MAIG 2012

Arrenca la 8na ediciˇ dels Premis al Premianenc de l’Any i la Iniciativa de l’Any, que aquest any convida els guanyadors anteriors a prendre part de la tria de nominats

Aquest mes de maig comenša l’ediciˇ 2012 dels Premis Eixample80 al Premianenc de l’Any i Sant Pau13 a la Iniciativa de l’Any, que organitza RÓdio PremiÓ de Mar. Un any mÚs, el procÚs de nominacions s’obre a la participaciˇ dels premianencs als quals l’emissora municipal convida a proposar candidats per a les dues categories.

Les propostes es poden fer arribar a l’emissora a travÚs de correu electr˛nic proposans@radiopremiademar.org i tambÚ a travÚs del Facebook i el Twitter. A partir d’aquestes propostes el Consell de Nominacions elegirÓ els 12 candidats de cada categoria. Aquest any el Consell de Nominacions estarÓ format, a mÚs de l’emissora, pels guanyadors del Premi Eixample80 en les 7 edicions anteriors. DesprÚs d’aix˛ s’activarÓ el procÚs de votacions i el resultat, un cop mÚs, es coneixerÓ en la Gala de Lliurament de Premis que es farÓ durant la Festa Major.

Els Premis de la RÓdio es concedeixen per votaciˇ popular (votacions durant el mes de juny) i busquen reconŔixer aquells premianencs i aquelles iniciatives que es considera que han fet una mÚs gran aportaciˇ al progrÚs cultural, social i/o econ˛mic del municipi en el decurs de l’˙ltim any.

Tota la informaciˇ sobre els Premis Eixample80 al Premianenc de l’Any i Sant Pau13 a la Iniciativa de l’Any a www.premisdelaradio.org.

^