Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 3 de maig de 2012
1.200 alumnes de les escoles de Premià de Mar ja han vist teatre a l'Espai l'Amistat

Durant els mesos de gener i febrer, un total de 1.213 alumnes de les escoles El Pilar, Mar Nova, La Lió, Mare de Déu de Montserrat, Sant Cristòfol i Assís van participar en el programa Anem al Teatre, que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que per primera vegada s’ha dut a terme al nou Espai l’Amistat.

Els alumnes d’Educació Infantil van poder veure l’espectacle de dansa Riu de Lluna; els de Cicle Inicial el de titelles Guiy-Guiy; i els de Cicle Mitjà van assistir a l’espectacle de circ Merci Bien. Pels alumnes de 5è i 6è s’ha ofert la possibilitat que puguin gaudir d’una obra de teatre en anglès, Treasure Island , de la qual se’n faran tres sessions i hi participaran les escoles La Salle, Mare de Déu de Montserrat, Sant Cristòfol, El Pilar, El Dofí i La Lió. 

Els alumnes i els mestres que han participat en aquesta edició del programa Anem al Teatre a l'Espai l'Amistat n'han fet una valoaració molt positiva. Tots els espectacles compten amb una guia didàctica de suport per a les escoles.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^