Premià de Mar celebra la Festa del mini ping-pong al carrer
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 MARç 2008

Avui dijous, 27 de març, Premià de Mar celebrarà la Festa de mini ping-pong al carrer. Durant tot el matí (des de les 10:00 fins a les 13:00h) més de 600 alumnes de les escoles del municipi participaran a la plaça de la Sardana en una jornada dedicada a aquest esport. L'acte forma part del Programa de mini ping-pong a les escoles impulsat per la Federació Catalana de Tennis Taula amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació Caixa Sabadell.

A les 12:00 hores, el diputat adjunt d'Esports de la Diputació de Barcelona, Jesús M.Canga, farà lliurament de material esportiu (taules de ping pong, pales, pilotes, xarxes...) que es distribuirà entre les escoles que s'adhereixin al programa. A l'acte, que comptarà amb la col·laboració del Club Tennis Taula Premià, hi participaran l'alcalde, Miquel Buch, el regidor d'Esports, Jordi Penalva, i la regidora d'Ensenyament, Mercè Gisbert.

El programa d'introducció del mini ping-pong a les escoles es porta a terme des de l'any 2001 i el seu objectiu principal és el d'estendre la pràctica del tennis taula a les escoles de la província de Barcelona com a esport de lleure a l'abast de tothom.


RECORDEM:

Acte: Festa mini ping-pong
Dia: Avui dijous, 27 de març
Hora: De 10h a 13h.
  A les 12.00 h: Acte de lliurament del material esportiu.
Lloc: Plaça de la Sardana

^