El consell d'infants arrenca amb novetats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Imprimir
Notes de Premsa
15 GENER 2018

El 27 de gener se celebrarā el ple de constituciķ del nou Consell d´Infants, l´ōrgan que permet la participaciķ activa dels infants i adolescents en el dia a dia del municipi. El Consell estā format per alumnes de 5č i 6č de primāria de les escoles de Premiā de Mar que sķn escollits democrāticament pels seus companys i fan d´interlocutors entre l´escola i l´Ajuntament.  

El Consell d´Infants permet desenvolupar un projecte socioeducatiu que té com a finalitat treballar els valors i els principis de la democrācia, ajuda a sensibilitzar i conscienciar els infants sobre les necessitats de l´entorn immediat i els ofereix l´oportunitat d´implicar-s´hi directament. Es tracta d´un ōrgan estable que permet als infants aportar la seva opiniķ sobre aspectes relacionats amb la millora dels seus pobles i ciutats. En aquest sentit, els consellers hauran de recollir les propostes dels companys de classe i fer-les arribar al Plenari del Consell d´Infants i a la vegada recollir els encārrecs que es fan des de l´Ajuntament i traspassar-los a la classe, a on es debatran i s´elaboraran noves propostes que hauran de ser consensuades.

Per a l´ediciķ que comenįa ara es vol donar un nou impuls al Consell, fent que els seus membres se sentin més partícips del dia a dia del municipi i alhora es vol donar més visibilitat a la feina que fan els consellers i les escoles. Per a aquesta ediciķ que comenįa es comptarā amb el suport extern de la Fundaciķ Ferrer i Guārdia, una entitat que des de fa anys treballa en l´āmbit de la joventut, l´educaciķ i la participaciķ democrātica, entre d´altres.

Consell d'infants

^