El consell d'infants arrenca amb novetats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
15 GENER 2018

El 27 de gener se celebrarà el ple de constitució del nou Consell d´Infants, l´òrgan que permet la participació activa dels infants i adolescents en el dia a dia del municipi. El Consell està format per alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Premià de Mar que són escollits democràticament pels seus companys i fan d´interlocutors entre l´escola i l´Ajuntament.  

El Consell d´Infants permet desenvolupar un projecte socioeducatiu que té com a finalitat treballar els valors i els principis de la democràcia, ajuda a sensibilitzar i conscienciar els infants sobre les necessitats de l´entorn immediat i els ofereix l´oportunitat d´implicar-s´hi directament. Es tracta d´un òrgan estable que permet als infants aportar la seva opinió sobre aspectes relacionats amb la millora dels seus pobles i ciutats. En aquest sentit, els consellers hauran de recollir les propostes dels companys de classe i fer-les arribar al Plenari del Consell d´Infants i a la vegada recollir els encàrrecs que es fan des de l´Ajuntament i traspassar-los a la classe, a on es debatran i s´elaboraran noves propostes que hauran de ser consensuades.

Per a l´edició que comença ara es vol donar un nou impuls al Consell, fent que els seus membres se sentin més partícips del dia a dia del municipi i alhora es vol donar més visibilitat a la feina que fan els consellers i les escoles. Per a aquesta edició que comença es comptarà amb el suport extern de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una entitat que des de fa anys treballa en l´àmbit de la joventut, l´educació i la participació democràtica, entre d´altres.

Consell d'infants

^