Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 15 de gener de 2018
El consell d'infants arrenca amb novetats

El 27 de gener se celebrarà el ple de constitució del nou Consell d´Infants, l´òrgan que permet la participació activa dels infants i adolescents en el dia a dia del municipi. El Consell està format per alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Premià de Mar que són escollits democràticament pels seus companys i fan d´interlocutors entre l´escola i l´Ajuntament.  

El Consell d´Infants permet desenvolupar un projecte socioeducatiu que té com a finalitat treballar els valors i els principis de la democràcia, ajuda a sensibilitzar i conscienciar els infants sobre les necessitats de l´entorn immediat i els ofereix l´oportunitat d´implicar-s´hi directament. Es tracta d´un òrgan estable que permet als infants aportar la seva opinió sobre aspectes relacionats amb la millora dels seus pobles i ciutats. En aquest sentit, els consellers hauran de recollir les propostes dels companys de classe i fer-les arribar al Plenari del Consell d´Infants i a la vegada recollir els encàrrecs que es fan des de l´Ajuntament i traspassar-los a la classe, a on es debatran i s´elaboraran noves propostes que hauran de ser consensuades.

Per a l´edició que comença ara es vol donar un nou impuls al Consell, fent que els seus membres se sentin més partícips del dia a dia del municipi i alhora es vol donar més visibilitat a la feina que fan els consellers i les escoles. Per a aquesta edició que comença es comptarà amb el suport extern de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una entitat que des de fa anys treballa en l´àmbit de la joventut, l´educació i la participació democràtica, entre d´altres.

Consell d'infants

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^