El consell d'infants arrenca amb novetats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
15 GENER 2018

El 27 de gener se celebrarÓ el ple de constituciˇ del nou Consell d┤Infants, l┤˛rgan que permet la participaciˇ activa dels infants i adolescents en el dia a dia del municipi. El Consell estÓ format per alumnes de 5Ŕ i 6Ŕ de primÓria de les escoles de PremiÓ de Mar que sˇn escollits democrÓticament pels seus companys i fan d┤interlocutors entre l┤escola i l┤Ajuntament.  

El Consell d┤Infants permet desenvolupar un projecte socioeducatiu que tÚ com a finalitat treballar els valors i els principis de la democrÓcia, ajuda a sensibilitzar i conscienciar els infants sobre les necessitats de l┤entorn immediat i els ofereix l┤oportunitat d┤implicar-s┤hi directament. Es tracta d┤un ˛rgan estable que permet als infants aportar la seva opiniˇ sobre aspectes relacionats amb la millora dels seus pobles i ciutats. En aquest sentit, els consellers hauran de recollir les propostes dels companys de classe i fer-les arribar al Plenari del Consell d┤Infants i a la vegada recollir els encÓrrecs que es fan des de l┤Ajuntament i traspassar-los a la classe, a on es debatran i s┤elaboraran noves propostes que hauran de ser consensuades.

Per a l┤ediciˇ que comenša ara es vol donar un nou impuls al Consell, fent que els seus membres se sentin mÚs partÝcips del dia a dia del municipi i alhora es vol donar mÚs visibilitat a la feina que fan els consellers i les escoles. Per a aquesta ediciˇ que comenša es comptarÓ amb el suport extern de la Fundaciˇ Ferrer i GuÓrdia, una entitat que des de fa anys treballa en l┤Ómbit de la joventut, l┤educaciˇ i la participaciˇ democrÓtica, entre d┤altres.

Consell d'infants

^