Ajuntament de PremiÓ de Mar

Portada> Ensenyament
Ensenyament

El servei d┤Ensenyament gestiona, organitza i administra les competŔncies municipals en matŔria d┤educaciˇ, amb l┤objectiu de contribuir a la millora de la qualitat educativa.

Desenvolupament de les competŔncies locals en matŔria d┤ensenyament

El municipi tÚ competŔncies pr˛pies en: Participaciˇ en la planificaciˇ escolar del municipi, Planificaciˇ i desenvolupament de les llars d┤infants (escoles bressol), Cooperaciˇ amb l┤Administraciˇ educativa en la creaciˇ de centres, Manteniment i vigilÓncia dels centres d┤educaciˇ infantil i primÓria, Gestiˇ i colĚlaboraciˇ del transport escolar no obligatori, Participaciˇ en la planificaciˇ de l┤escola d┤Adults Municipal, Participaciˇ en la planificaciˇ de l┤escola de M˙sica Municipal, Planificaciˇ, organitzaciˇ i desenvolupament d┤activitats extraescolars, Participaciˇ en els Consells Escolars en els centres de p˙blics i concertats, Consell Escolar Municipal, Consell d┤Infants, Oficina municipal d┤escolaritzaciˇ, Participaciˇ en les Comissions de Garantia Ensenyamentd┤Escolaritzaciˇ, Desenvolupament de programes propis en matŔria d┤educaciˇ (aula oberta, programes de prevenciˇ,
programes d┤orientaciˇ acadŔmica i professional).

Destaquem:

Cartell Casal EstiuDijous 11 de maig es farÓ una reuniˇ informativa per a les famÝlies

Des del 26 de juny fins al 8 de setembre (agost incl˛s) es farÓ el Casal Municipal d'Estiu, pensat per a infants  des de P3 fins a 2n d'ESO. Es farÓ a l'Escola Montserrat, combinarÓ activitats creatives (tallers, experiments, danses, canšons...), activitats esportives, sortides a la platja i tambÚ sortides a fora del municipi.

El casal acollirÓ infants amb necessitats educatives especials. S'organitzarÓ en torns setmanals i oferirÓ diverses possibilitats horÓries.

El dijous 11 de maig es farÓ una reuniˇ informativa a la sala de plens, a l┤antiga FÓbrica del Gas (carrer Joan XXIII, 2). A les 19h serÓ per a famÝlies d┤infants petits i mitjans (de P3 a 3r) i a les 19.45 per a famÝlies de grans i grans 2 (de 4t a 2n d┤ESO).Llegir +

 
RESPONSABLES

Responsable polÝtic: Esmeralda Calleja
Correu-e: callejamm@premiademar.cat
Assessora de l┤└rea: Elena Vila
Correu-e: vilage@premiademar.cat
Responsable tŔcnic: Rosa Girˇs
Correu-e: girosrr@premiademar.cat

+ INFORMACIË

Adreša: Nau2 Gas,
TelŔfon: 937417404
Correu-e: ensenyament@premiademar.cat
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13 h

Formulari de contacte: Ensenyament

AJUNTAMENT DE PREMI└ DE MAR
Plaša de l'Ajuntament, 1 - 08330 PremiÓ de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COLĚLABORACIË DE:
Diputaciˇ de Barcelona

^