L'Ajuntament sol·licita dues subvencions per contractar temporalment persones aturades
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
20 OCTUBRE 2017

L'Ajuntament ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya la participació en dos programes subvencionats per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d'atur.

Programa de Garantia Juvenil
El primer programa se centra en la contractació en pràctiques de  joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquests joves hauran d’estar inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i hauran  d'acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat que els habilitin per a l'exercici professional.

Els perfils sol·licitats són els següents: Tècnic/a de suport de Turisme, Educador/a de suport Social, Tècnic de suport Informàtic/a, Educador/a infantil de suport, Treballador/a Social de suport, Tècnic/a suport d’obra pública i urbanisme, Tècnic/a de suport d’acció social,  i Tècnic de suport en administració general.

Els contractes tindran una durada de 6 mesos i la incorporació serà abans del 30 de novembre de 2017. Els joves interessats que no siguin beneficiaris del programa de Garantia Juvenil poden fer la sol·licitud d'informació i suport per la inscripció a través del següent formulari

Programa de Treball i Formació
El 2n programa incentiva les actuacions d'experiència laboral i formatives, que tenen com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones que hi participen així com també una finalitat d'utilitat pública i/o interès social. Aquest programa disposa de diferents línies: una adreçada a persones en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi preferentment més grans de 45 anys; una línia adreçada a les persones en situació d'atur beneficiàries de la renda mínima d'inserció; i una nova línia adreçada exclusivament a les dones en situació d'atur.

Els perfils sol·licitats són: peó de brigada d’obres, peó de brigada de jardineria, agents cívics i conserges.

Els contractes tindran una durada d’entre 6 i 12 mesos i es preveu que la incorporació sigui abans del 29 de desembre de 2017.


Més informació a través del correu ocupacio@premiademar.cat o del telèfon  937529190.

Servei d'ocupació municipal

^