Ajuntament de Premià de Mar

Ocupació

Des de l´Ajuntament es dissenyen i implementen programes per millorar la ocupabilitat de les persones en situació de recerca de feina. Són programes pensats per treballar competències professionals que ens posicionin millor en el mercat laboral actual: competències tècniques pròpies d´ocupacions concretes, competències base en tecnologies de la informació i la comunicació i en les tècniques actuals aplicades a la recerca de feina.

.

Recerca de feina

Recerca de feinaPer aquelles persones que necessiten un recolzament per buscar feina oferim diferents vies per obtenir aquest assessorament. Informació general del mercat de treball local, espai de recerca i consulta en línia.

  • Sessions de benvinguda: Informació general sobre el mercat de treball local i sobre els diferents programes que oferim. Es fan els dimarts a les 9:30h
  • Club de la feina: Espai per buscar feina amb ordinadors personal i assessorament individual. Funciona els dilluns i divendres de 9h a 13h
  • Consulta en línia: Per qualsevol tipus de consulta relacionada amb l´itinerari professional propi.
  • Col·laboració amb programes supramunicipals Oficina Tècnica Laboral: Servei del Consell Comarcal del Maresme per afavorir la inserció laboral de persones amb trastorns mentals severs.
  • CercaServei d´intermediació de la Xarxa XALOC: Per accedir al servei cal participar en una sessió de benvinguda del servei. Pots consultar en aquesta pàgina web les ofertes de treball gestionades als Serveis Locals d'Ocupació i presentar la teva candidatura on-line.
  • Més informació de recerca de feina:

.

Formació

Són programes pensats per treballar competències professionals que ens posicionin millor en el mercat laboral actual: competències tècniques pròpies d´ocupacions concretes, competències base en tecnologies de la informació i la comunicació i en les tècniques actuals aplicades a la recerca de feina.

Formació aturatsCursos:

  • Orientació i recerca de feina: Cursos per construir un projecte professional que s´adapti a les necessitats pròpies i del mercat laboral actual i desenvolupar les tècniques de recerca de feina.
  • Ocupacions: Cursos per l´adquisició de competències tècniques que milloren la ocupabilitat.
  • Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC): Cursos per millorar les competències en tècniques de la Informació i la comunicació.

Més informació de formació:

Destaquem:

Curs CoachingA partir del mitjans d'aquest mes de setembre comencen nous cursos de formació adreçats a persones en situació d’atur i que estiguin empadronades a Premià de Mar.

Els cursos previstos són els següents:

Curs de dependent/a de comerç, de 130 h de durada (70 h formació i 60 h pràctiques). Del 18 de setembre a l’11 d’octubre. La formació teòrica es realitzarà a la Biblioteca Martí i Roselló.

 Curs d’auxiliar de cuina, de 120 h de durada (80 h de formació teòrica i 40 h de pràctiques). Del 2 al 31 d’octubre. Les pràctiques es faran durant el mes de novembre. La sessió informativa serà el dia 21 de setembre a les 10.30 h a a l’antiga Fàbrica del Gas (carrer Joan XXIII 2). Llegir +

PremiàctivaPremiàctiva ofereix continguts sobre formació per a aturats, recerca de feina, comerç i emprenedoria. D’aquesta manera, les persones que busquen feina, que volen reciclar-se o formar-se, els emprenedors que volen posar en marxa un negoci o els comerços de poble que necessitin fer un pas endavant per millorar la competitivitat, podran tenir accés a tota la informació específica.Llegir +

 
RESPONSABLES

Responsable Polític: David Gutiérrez
Correu-e: gutierrezld@premiademar.cat
Responsable tècnic: Barbara Oliver
Correu-e: oliverob@premiademar.cat

Adreça: Joan XXIII, 2 (antiga fàbrica del Gas)
Telèfon: 93 741 74 01 ext. 2000
Correu-e: promocio@premiademar.cat
Horari d'atenció: dl a dv de 9:00 h. A 14 h.

Formulari de contacte: Promoció Econòmica

AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^