Dijous dia 28, presentació pública del Pla de mobilitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Imprimir
Notes de Premsa
19 SETEMBRE 2017

Dijous dia 28 a les 19.30 hores es farà al Centre Cívic un acte obert a tothom per presentar públicament el Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS), que ha estat elaborat a partir d'un procés de participació ciutadana.

Els PMUS són una eina per a la planificació de la ciutat que  persegueix objectius força transversals: millorar la qualitat de l'espai públic, racionalitzar el consum d´energia, reduir la contaminació atmosfèrica, millorar la seguretat viària de les ciutats i optimitzar els serveis i infraestructures del transport.

El Pla de mobilitat urbana sostenible de Premià de Mar s´ha fet a través de la Diputació de Barcelona, per encàrrec de l'Ajuntament. Els treballs per elaborar el document es van iniciar l’any 2015. Primer es va fer una diagnosi sobre els hàbits de mobilitat als carrers del municipi, que va servir per conèixer els  tipus de desplaçaments dels usuaris de vehicles privats,  bicicletes i transport públic, el nombre de vianants i quina és la seva mobilitat, així com les opcions d'aparcament als diferents barris. Partint d'aquesta diagnosi es va engegar un procés de participació que va servir per recollir les aportacions de la ciutadania referents a com es podia millorar la mobilitat a Premià de Mar.

El document que es presentarà dijous 28 de setembre és el document final, fruit de tot aquest procés en el qual hi han participat tant tècnics especialistes en mobilitat com la ciutadania.Presentació Pla de Mobilitat

^