Prop de 4.000 alumnes inicien el curs a PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
12 SETEMBRE 2017

Per primera vegada l'Ajuntament ha subvencionat el 75% dels llibres i material educatiu 

Un total de 3.939 alumnes comencen entre avui i dijous el nou curs escolar 2017-2018, repartits de la segŘent manera: 829 cursaran educaciˇ infantil, 2.009 educaciˇ primÓria i 1.101 educaciˇ secundÓria obligat˛ria.

Aquest curs, per primera vegada, els centres educatius han rebut un ajut de l’Ajuntament per a la compra de llibres i material. El percentatge de la subvenciˇ Ús del 75% sobre el total de la despesa en llibres de text i material educatiu de cada centre. Els llibres i material adquirits formen part d’un programa de socialitzaciˇ per fomentar-ne el reciclatge i reaprofitament per part dels alumnes.

D'altra banda, durant l’estiu s'han fet diversos treballs de millora als centres educatius. Els mÚs destacats sˇn els segŘents: 

Escola La Liˇ
S’ha redu´t l’alšada dels sostres de l’aula doble multi˙s de la planta baixa de l’edifici principal  i de les dues aules de 5Ŕ de la primera planta i s’hi han fet els treballs corresponents per millorar-ne l’a´llament tŔrmic i ac˙stic.

Escola Sant Crist˛fol (edifici de la Gran Via)
S’han constru´t de nou, amb els a´llaments corresponents,  els sostres de les dues aules de P4 i P5 a on hi havia problemes importants d’humitats.

Escola El DofÝ
S’han fet reparacions al paviment de l’entrada de l’escola, s’han substitu´t els conductes d’aigua de la fašana per millorar-ne el desaiguat i s’ha pintat la part exterior de l’edifici.

Escola Montserrat
S’ha constru´t un nou sorral al pati de 10x5’50 m i s’han instalĚlat un total de 17 cortines noves al 1r pis de l’edifici.

Escola Mar Nova
S’ha reparat una part exterior del pati gran i s’ha instalĚlat un escalfador nou a la cuina. 

Escola de M˙sica
S’han fet treballs de millora globals a diverses zones de l’edifici per reparar humitats. TambÚ s’han fet arranjaments del paviment i treballs diversos de pintura.

Escola Bressol
S’han fet els treballs corresponents per reparar el sistema de sanejament d’aigŘes residuals, s’ha adequat el sistema de ventilaciˇ d’aire interior i s’ha instalĚlat un escalfador nou a la cuina.

Inici de curs 2017-2018


Nou sorral escola Montserrat


Fašana escola DofÝ


^