Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 3 de juliol de 2017
Centres educatius i Ajuntament formalitzen el conveni per subvencionar els llibres i material escolar

Aquest matí ha tingut lloc a la sala de plens la signatura dels convenis per atorgar als centres educatius una subvenció per la compra de llibres de text i material educatiu per al proper curs 2017-2018. El percentatge de la subvenció serà del 75% sobre el total de la despesa en llibres de text i material educatiu de cada centre. Els llibres i material adquirits formaran part d´un programa de socialització per fomentar-ne el reciclatge i el reaprofitament per part dels alumnes, de manera que també hi estiguin implicats des de la responsabilitat col·lectiva. Cada centre escolar seguirà el sistema de socialització/ reciclatge de llibres i material escolar que consideri més adient.

Els beneficiaris d´aquesta subvenció són els alumnes empadronats a Premià de Mar i a Premià de Dalt que assisteixen als centres educatius públics i concertats de Premià de Mar. El fet que la subvenció s´estengui als alumnes empadronats a Premià de Dalt es deu a un acord de reciprocitat entre els 2 ajuntaments, del qual també se'n beneficien els alumnes empadronats a Premià de Mar que estudien a un centre de Premià de Dalt.

A l'acte de signatura hi ha assistit totes les escoles públiques i concertades: Sant Cristòfol, Montserrat, La Lió, Mar Nova, Dofí, El Pilar, Assís, La Salle i l´Institut. Per part de l´Ajuntament hi han assistit l'alcalde Miquel Buch, el 2n tinent d'Alcalde, David Gutíerrez, i la regidora d'Ensenyament, Esmeralda Calleja.

Representants de tots els centres escolars han signat el conveni
 Representants de tots els centres escolars han signat el conveni
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^