Dijous, 3a jornada per facilitar la recerca de feina
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 MAIG 2017

El proper dijous 25 de maig tindrà lloc la darrera sessió de les jornades de promoció econòmica adreçades a persones que es trobin en procés de recerca de feina. Les dues primeres ponències es faran a la Biblioteca i la tercera a l'antiga Fàbrica del Gas.

El programa de la sessió és:

Biblioteca Martí Rosselló (Sala Salvador Moragas):

9 h. Presentació del Programa Reeempresa. Com reemprendre una empresa, quins avantatges ofereix  aquest servei als emprenedors. A càrrec de Carme Navas, tècnica de Reempresa del Tecnocampus de Mataró

10 h.  Com emprendre socialment. Si una vegada vas pensar iniciar el teu projecte de negoci i tens interès per l'economia social pots unir-ho tot i emprendre socialment. A càrrec de Maria Medina, tècnica de l'Ateneu Cooperatiu del Maresme i Ariadna Mendieta, sòcia de la cooperativa l'Esberla.

 

Sala de plens de l'Antiga Fàbrica del Gas:

15 h. Nova zona comercial del port. Com serà la futura zona comercial del port esportiu de Premià de Mar? Com seran els espais comercials i les condicions contractuals per posar un negoci?  A càrrec de l'empresa Marina Port Premià.

Les places són limitades i cal fer reserva prèvia per correu electrònic a ocupacio@premiademar.cat o bé per telèfon trucant al 93.752.91.90.

Jornada recerca de feina 18 de maig

^