Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 5 de maig de 2017
Jornades per facilitar la recerca de feina

El proper dimecres dia 10 comença un cicle de jornades adreçades a persones que estiguin en procés de recerca de feina. La primera sessió comptarà amb una ponència del formador Victor Küppers, que defensa l´actitud com a element clau de l´èxit, tant en el dia a dia com en la recerca de feina.

Les altres ponències de la primera sessió aniran a càrrec d´Olga Campoy, de Ziggurat Escuela Corporativa de Idiomas, que explicarà la  tècnica del “l´elevator pich”, centrada en la presentació a les entrevistes de feina;  i Josep Azemà, director de continguts del portal Trobaré Feina i Sergio Balsells, General Manager Spain de Job Today, presentaran dos canals digitals de recerca de feina actuals i sovint més poc coneguts pel públic en general.

Aquesta primera jornada tindrà lloc dimecres dia 10 a les 9h a l´Espai l´Amistat. Les jornades següents es faran els dies 18 i 25.

Jornades recerca feina

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^