Notes de Premsa
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Dissabte, nova sessió oberta a tothom sobre el pla de mobilitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 MARç 2017

El proper dissabte dia 4 a les 10h es farà al Centre Cívic una nova sessió oberta a tota la ciutdania sobre el Pla de Mobilitat que s'està elaborant.

Cal recordar que al 2015 es van iniciar els treballs per elaborar un Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS). El primer pas va ser fer una diagnosi sobre els hàbits de mobilitat als carrers de Premià de Mar, que va servir per conèixer els  tipus de desplaçaments dels usuaris de vehicles privats,  bicicletes i transport públic, el nombre de vianants i quina és la seva mobilitat, així com les opcions d'aparcament als diferents barris.

Les conclusions d'aquesta diagnosi es van sotmetre a un procés de participació ciutadana i ara s'ha fet una proposta tècnica de millora de la mobilitat al municipi, tenint en compte les aportacions que va fer la ciutadania. El proper dissabte es debatrà aquesta proposta perquè tothom hi pugui dir la seva.

El Pla de mobilitat urbana sostenible s'està fent a través de la Diputació de Barcelona, per encàrrec de l'Ajuntament. Els PMUS són una eina per a la planificació de la ciutat que  persegueix objectius força transversals: millorar la qualitat de l'espai públic, racionalitzar el consum d'energia, reduir la contaminació atmosfèrica, millorar la seguretat viària de les ciutats i optimitzar els serveis i infraestructures del transport.

Sessió participativa març Pla de mobilitat

^