Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada l'1 de desembre de 2016
L'Ajuntament contractarà temporalment 21 persones

L'Ajuntament ha sol·licitat una subvenció al Servei d’Ocupació de Catalunya per a la contractació temporal de 21 persones, amb l’objectiu d’afavorir, mitjançant l’experiència, la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur amb més dificultats d’inserció.

Els perfils professionals d’aquestes persones són els següents: 4 de brigada d’obres, 8 auxiliars de serveis, 4 agents cívics, 4 auxiliars administratius, 1 tècnic/a de coordinació i suport. Els projectes a desenvolupar seran diversos, com ara millora de l’espai urbà (arranjaments i adaptació de voreres, calçades, substitució de mobiliari urbà...); millora dels serveis d'atenció i informació al públic; suport administratiu i de campanyes informatives; i vigilància i informació a la ciutadania.

La convocatòria va adreçada a persones en situació d'atur inscrites al SOC, que no estiguin percebent cap prestació per desocupació i preferentment més grans de 45 anys o que siguin beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

No cal cap tipus d’inscripció prèvia. Les persones que estiguin inscrites al SOC i reuneixin les condicions podran participar en el procés segons el tipus de perfil.

Sessió de benvinguda al Servei Local d'Ocupació
 Sessió de benvinguda al Servei Local d'Ocupació
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^