L'Ajuntament contractarà temporalment 24 persones aturades
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
23 MAIG 2016

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 de maig

L’ajuntament ha iniciat el procés per contractar temporalment 24 persones que es trobin en situació d’atur. Es tracta d’una nova convocatòria de plans d’ocupació subvencionada per la Diputació de Barcelona que permetrà que, a partir de l’estiu, aquestes persones puguin treballar a l’ajuntament per un període d’entre 4 i 6 mesos, depenent del lloc de treball.  

Els perfils professionals d’aquestes persones són: treballador/a social; educador/a social; administratiu/va; tècnic/a mig de recursos humans; agents cívics; orientador/a laboral; prospector/a d’empreses; tècnic/a de comerç; tècnic/a d’informàtica; conserge; oficial de brigada d’obres; oficial de brigada de jardineria.

Les condicions per poder accedir  a aquests llocs de treball consten a les bases que ha elaborat l’Ajuntament on, entre d’altres requisits, hi ha  el d’estar en situació d’atur. Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 de maig al Servei Local d’Ocupació, al carrer Joan XXIII 2-8 (antiga Fàbrica del Gas, nau 1) de 9 a les 13h.

Més informació: ocupacio@premiademar.cat

Sessió de benvinguda al Servei Local d'Ocupació
 Sessió de benvinguda al Servei Local d'Ocupació
^