Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 26 d'abril de 2016
Les obres del nou pas soterrat de l'N-II impediran que els vehicles puguin circular pel primer tram del carrer Santiago Rusiñol

A partir del proper divendres, dia 29, amb motiu dels treballs per construir un nou pas soterrat per a vianants, els vehicles no podran circular pel tram del carrer Santiago Rusiñol comprès entre l’N-II i el carrer Dr. Martí Casas. Aquest pas forma part de les obres de construcció de l'àmbit terra del nou port, tindrà un amplada de 4,4 metres i enllaçarà la part de baix del carrer Santiago Rusiñol amb l'espai verd que es construirà al port, a l’altra banda de l’N-II.  

Les obres del pas de vianants aniran acompanyades de l’ampliació de voreres d’aquest tram del carrer Santiago Rusiñol, que passarà de tenir 3 carrils per a vehicles a tenir-ne un.

Els treballs de construcció del pas soterrat van a càrrec de l’empresa concessionària del port, Marina Port Premià SL, i es preveu que finalitzaran el primer semestre del 2017.

Tall trànsit Santiago Rusiñol

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^