Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 19 d'abril de 2016
Nou servei itinerant de neteja viària

Aquest mes d’abril ha entrat en funcionament el nou servei itinerant de neteja. Es tracta d’un vehicle elèctric que recorre tot el poble amb l’objectiu de fer una tasca d’inspecció i, sempre que convingui i sigui possible, també una actuació immediata. En aquest sentit, el vehicle està preparat per  fer neteges puntuals amb aigua a pressió, recollir la brossa de fora els contenidors i petits mobles, eliminar taques d’oli i identificar grans mobles que s’hagin deixat al carrer.

La posada en marxa d’aquest servei forma part de les mesures impulsades des de la Regidoria de Medi Ambient per millorar la neteja viària. Aquestes  mesures es van començar aplicar la tardor de l’any passat i estan centrades en tres eixos: la lluita contra l'incivisme, una millora de l'eficàcia del servei i la resolució de temes conflictius.

El vehicle de neteja itinerant funciona de dilluns a diumenge, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

Cal recordar que l’Ajuntament disposa de l’aplicació Premià Actua, pensada perquè la ciutadania pugui comunicar totes aquelles incidències  relacionades amb la neteja viària i recollida de la brossa, avaries d’enllumenat públic, neteja de platges o senyalització viària.

El vehicle amb una rotulació simulada

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^