Notes de Premsa
Nova aplicaciˇ perquŔ els ciutadans puguin comunicar incidŔncies
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
14 JULIOL 2014

A partir del 15 de juliol comenšarÓ a funcionar la nova aplicaciˇ gratu´ta PremiÓ Actua, que permetrÓ que els ciutadans puguin comunicar, des de qualsevol dispositiu m˛bil o tauleta amb el sistema Android o iOS o des de la pÓgina web www.premiactua.cat, les incidŔncies que detectin a la via p˙blica.

D’aquesta manera, els ciutadans podran comunicar directament a l’Ajuntament totes aquelles incidŔncies  relacionades amb la neteja viÓria i recollida de la brossa, avaries d’enllumenat p˙blic, neteja de platges o senyalitzaciˇ viÓria. En el moment de comunicar una incidŔncia, l’usuari escollirÓ de qui tipus es tracta i, si ho vol, podrÓ afegir-hi una fotografia o una explicaciˇ. Si la incidŔncia es comunica des d’un dispositiu m˛bil i des del mateix lloc dels fets, l’aplicaciˇ en farÓ la geolocalitzaciˇ a travÚs de Google Maps.

Un cop s’hagi comunicat una incidŔncia, l'usuari podrÓ saber en tot moment en quin estat es troba i serÓ informat a travÚs de notificacions de l’inici de la gestiˇ i de la resoluciˇ del problema.

L'aplicaciˇ es pot descarregar directament a travÚs dels enllašos corresponents de la pÓgina web www.premiactua.cat,  aixÝ com als portals de descÓrrega d'aplicacions d'iPhone (Apple Store) i Android (Google Play). Els usuaris que vulguin fer ˙s de l’aplicaciˇ a travÚs del web s’han de registrar com a usuaris del servei.

La nova aplicaciˇ PremiÓ Actua suposa un pas endavant en la millora de les relacions entre l’Ajuntament i els ciutadans i se suma a les diverses accions que s’estan portant a terme des de l’aprovaciˇ del Reglament de govern obert i participaciˇ ciutadana.

premiactua

^