Nou curs de coaching per a persones aturades
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 ABRIL 2016

El 13 d'abril començarà un nou curs dins el programa Coaching: “posa't les piles amb un coach per a tu” adreçat a persones en situació d'atur.

L'objectiu d'aquest programa és  potenciar la presa d'accions en el procés de recerca de feina actuant des de tres eixos principals: promovent una actitud positiva i proactiva cap a la recerca de feina; col·laborant en el disseny d'un pla d'acció personalitzat dirigit a millorar l'efectivitat en el procés de la recerca activa; i potenciant el desenvolupament personal i competencial, en funció de les necessitats específiques de cada persona per optimitzar la seva incorporació al mercat laboral.

El curs consta d'una sessió grupal de 4 hores i 5 sessions individuals d'una hora cada una. Per participar en aquests cursos cal estar inscrit al Servei Local d'Ocupació i empadronat a Premià de Mar.

Les inscripcions es faran per estricte ordre de preinscripció i les places són limitades. Les persones interessades poden adreçar-se a ocupacio@premiademar.cat indicant el nom complert i DNI.

Curs Coaching

^