L'ocupació creix a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
02 MARÇ 2016

Segons el darrer informe de l´Observatori del desenvolupament del món local del Consell Comarcal del Maresme, l´any 2015 a Premià de Mar hi va haver un augment de llocs de treball assalariat en relació al trimestre anterior de l´1,70%, mentre que pel conjunt de la comarca hi va haver una pèrdua de l'1%. En relació a les dades d´un any abans,  l´increment va ser del 2,34%, més lleu d'aquell registrat pel conjunt de la comarca (4,54%). La majoria dels llocs de treball del municipi es concentren en empreses amb un tram de treballadors màxim de 50 (79,10%), mentre que la resta pertanyen a empreses mitjanes (20,90%).

Pel que fa la distribució dels llocs de treball per sectors, més del 80% s'ubiquen en el sector dels serveis. L´increment de llocs de treball s'ha produït en els sectors de la construcció i els serveis, tant en termes intertrimestrals com interanuals.

Pel que fa al treball autònom, durant el 4t trimestre ha presentat una evolució negativa en relació al tercer trimestre i respecte un any abans ha augmentat un 0,50%.

Cal recordar que durant el 2015 l’Ajuntament va contractar de manera temporal a un total de 70 persones que estaven en situació d’atur gràcies als Plans d'ocupació subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Fons Social Europeu i Diputació de Barcelona.

Informe ocupació Premià de Mar 4t trimestre 2015

Informe ocupació Premià de Mar 4t trimestre 2015

Fitxer: PREMIA_DE_MAR_4_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 19
Mida: 184,09 kB

Agents cívics contractats a través dels Plans d'Ocupació
 Agents cívics contractats a través dels Plans d'Ocupació
^