Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 2 de març de 2016
El nou equipament del subsòl de la plaça Salvador Moragas, en la fase final

Aquest 2016 començaran els treballs per construir la nova plaça

Els treballs per construir un nou equipament a la part soterrada de la plaça Salvador Moragas, ubicada a continuació de l’antiga Fàbrica del Gas, entre el carrer Joan XXIII i la Gran Via, estan força avançats. Es preveu que a primers d’estiu aquest nou espai, que servirà de magatzem per a la brigada d’obres, la brigada de jardineria i el servei de cultura per guardar-hi material divers i les carrosses, ja podrà entrar en funcionament. El magatzem s’ha construït al subsòl de la part sud de la plaça i la superfície útil és d’uns 1.000 m2. El pressupost d’aquestes obres ha estat de 892.635,30 € (IVA inclòs).

D’altra banda, aquest 2016, en una segona fase, es construirà una plaça pública a la part de sobre. El ple del mes de febrer va aprovar una modificació pressupostària per destinar un total de 250.000 €, fruit del romanent del pressupost del 2015, a la construcció del nou espai.

Cal recordar que a finals del 2014 es va fer un procés de participació ciutadana perquè els premianencs poguessin dir la seva sobre com havia de ser la futura plaça Salvador Moragas i Botey. El projecte final de la plaça es farà tenint en compte el resultat del procés de participació.

Informes del procés de participació:

1a sessió 

2a sessió 

Equipament plaça Salvador Moragas

Equipament plaça Salvador Moragas 2

Plaça Salvador Moragas

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^