Ajuntament de PremiÓ de Mar

Govern Obert
 
Informaciˇ prŔvia: documents d┤interŔs 
Debat del Port de PremiÓ de Mar

.

Pla especial d’ordenaciˇ de l’Ómbit de terra del port de PremiÓ de Mar vigent

╔s el Pla vigent en aquest moment i va ser aprovat definitivament per la Comissiˇ Territorial d’Urbanisme de Barcelona (CTUB), el 22 de juliol de 2010.

Usos equipaments (dotacions) municipals

El pla especial de l’any 2010 contempla l’obligaciˇ del concessionari de cedir dos dotacions municipals:

  • La torre de l’actual Club NÓutic on s’admeten usos administratius-culturals i docents, amb una superfÝcies de 125m2 en planta i un sostre de 375m2.
  • La dotaciˇ municipal 2 Ús la zona que llinda amb l’└rea tŔcnica, de 1488m2 de superfÝcie amb un mÓxim de 700m2 de sostre edificable. L’˙s establert Ús el d’equipament, d’acord amb les limitacions del planejament general del municipi. Els equipaments poden ser de carÓcter religiˇs, sociocultural, educatiu, sanitari assistencial, administratius i oficines, recreatiu i esportiu segons la segŘent definiciˇ.

Documents:

  1. Pla especial Ómbit de terra del port  (planejament derivat del POUM). Documents que el conformen:
  2. PL└NOL Pla d’ordenaciˇ urbanÝstica municipal POUM 2010 Accessos al port des de la Nacional-II

.

Modificaciˇ puntual del pla especial d’ordenaciˇ de l’Ómbit de terra del port de PremiÓ de Mar 2015.

Aquesta modificaciˇ puntual va ser aprovada inicialment per la junta de govern local el dia 28 de gener de 2015, sotmesa a informaciˇ p˙blica i aprovat provisionalment pel ple de data 16 de setembre de 2015.

Documents:

Modificaciˇ puntual del pla especial d’ordenaciˇ de l’Ómbit de terra del port de PremiÓ de Mar 2015. Aprovaciˇ provisional.

.

Projecte urbanitzaciˇ Ómbit de terra del port

Una vegada estigui aprovat inicialment per la Junta de Govern Local s’hi podran presentar alĚlegacions i/o suggeriments mitjanšant instÓncia a l’Oficina de l’OAC o a l’Oficina Virtual d’Atenciˇ Ciutadana (OVAC).

Anunci Aprov.inicial Projecte Urbanitzaciˇ BÓsic Port

POUB Inicial Port

TambÚ es poden fer aportacions i suggeriments al projecte d’urbanitzaciˇ assistint als debats o mitjanšant el formulari de participaciˇ del Debat del Port

.

Pacte entre l’ajuntament i el concessionari en relaciˇ al debat.

Arrel de l’Aprovaciˇ de la Modificaciˇ puntual del pla especial d’ordenaciˇ de l’Ómbit de terra del port, la Plataforma CÝvica PremiÓ Port presenta una iniciativa ciutadana amb l’objectiu que l’Ajuntament impulsi un debat p˙blic sobre el port de PremiÓ de Mar.

L’Ajuntament inicia converses amb la Plataforma CÝvica PremiÓ Port i Marina Port PremiÓ que finalitza amb un acord per iniciar un procÚs de debat p˙blic del port amb una sŔrie de condicionants.

Documents:

Pacte signat en data 16 de setembre de 2015

.

Tornar  TORNAR A: Debat del Port de PremiÓ de Mar

Men˙:
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menÚameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMI└ DE MAR
Plaša de l'Ajuntament, 1 - 08330 PremiÓ de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COLĚLABORACIË DE:
Diputaciˇ de Barcelona

^