Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Cultura i Festes
Cultura i Festes

El Departament de cultura i festes desenvolupa tot un seguit d'activitats amb un doble objectiu: garantir l'accés dels ciutadans als béns culturals i festius d'una manera estable i potenciar la participació cultural, l'enfortiment del teixit cultural i la generació de subjectes culturalment actius.

Cultura i Festes

Destaquem:

Urna Comprar a Premià és de pel·lículaAquest mes d’abril s’ha engegat de nou la campanya  “Comprar a Premià és de pel·lícula”, a través de la qual des dels establiments comercials se sortejaran entrades per anar de franc al cinema. 

Els comerços que formen part dels Comerços Associats de Premià (CAP) disposen d’unes urnes perquè els consumidors hi dipositin les butlletes per participar  en un sorteig mensual de 4 vals, cada un d’ells amb 4 entrades, per anar al cinema sense cap cost.

El sorteig serà públic i es farà cada darrer divendres de mes al Centre Cívic.Llegir +

Teatre carrerEl proper dissabte, dia 4, l’Espai l’Amistat i el Patronat Teatre organitzen aquesta activitat, pensada per apropar el teatre a la ciutadania i donar a conèixer tot el que es fa als teatres premianencs.

A partir de les 12 sortirà de la plaça de Can Boter una cercavila amb un espectacle musical itinerant que finalitzarà a la plaça dels Països Catalans. 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins les diverses accions que al llarg de l’any s’impulsen des de la regidoria de Cultura per acostar el món del teatre a la ciutadania i fer que petits i grans se’n sentin partícips. 

CartelleresFa unes setmanes es va iniciar la instal·lació d’unes noves cartelleres municipals a diversos carrers del municipi. Els nous suports estan protegits amb un vidre i tenen per objectiu que tant l’Ajuntament com les entitats puguin penjar-hi els cartells per difondre les seves activitats.

En total se n’han instal·lat 13 i en una segona fase, prevista durant aquest any, se n’instal·laran més.Llegir +

 
RESPONSABLES

Responsable Polític: Eloi Maristany
Correu-e: maristanyve@premiademar.cat
Cap d´Àrea: Edith Missé
Correu-e: misseme@premiademar.cat
Responsables tècnics:
Tècnica de Cultura i Festes: Jèssica Enrique
Correu-e: enriquedj@premiademar.cat Tècnica de Cultura i Joventut: Alba Vila
Correu-e: vilama@premiademar.cat Tècnica de Cultura i Participació: Dolors Anguera
Correu-e: angueraad@premiademar.cat

+ INFORMACIÓ

Adreça: Centre Cívic (Esperança, 19)
Telèfon: 937529990
Correu-e: cultura@premiademar.cat
Correu-e: festes@premiademar.cat
Horari: De dilluns a divendres de les 9:00h a les 14.00h. Dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h. Qualsevol altre horari es pot concertar.

Formulari de contacte: Cultura
Formulari de contacte: Festes

AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^