PremiÓ de Mar estrena servei de deixalleria m˛bil
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2014

FuncionarÓ tots els dissabtes de 10 a 20 h i la ubicaciˇ variarÓ cada mes

A partir del mes de maig, cada dissabte s’instalĚlarÓ una deixalleria m˛bil en un indret del poble per facilitar que els ciutadans es puguin desprendre d’aquells residus que no es poden llenšar al contenidor. La deixalleria m˛bil funcionarÓ durant tot el dia i per fer-ne ˙s caldrÓ portar la targeta d’usuari que s’utilitza per a la deixalleria La Su´ssa.

Els materials que es podran portar a la deixalleria m˛bil sˇn roba i sabates, ferralla, ferralla electr˛nica i informÓtica, cables elŔctrics, olis vegetals o de cuina no industrials, olis minerals o de motor (no industrial), dissolvents (no industrials), lÓmpades fluorescents, radiografies i anÓlegs, t˛ners i cartutxos, telŔfons m˛bils, petits electrodomŔstics, miralls i vidre pla, piles i bateries, aerosols i pintures (no industrials).

La deixalleria m˛bil funcionarÓ cada dissabte des de les 10 del matÝ fins a les 8 del vespre (excepte de 14.30 a 15.30 que romandrÓ tancada) i la ubicaciˇ prevista durant els propers mesos serÓ la segŘent:

Dissabtes del mes de maig: plaša de MercŔ Rodoreda
Dissabtes del mes de juny: Gran Via - plaša dels Pa´sos Catalans
Dissabtes del mes de juliol: Gran Via-Av. Roma
Dissabtes del mes d’agost: Gran Via-pl. Dr. Ferran

Els residus de la deixalleria m˛bil es portaran a la deixalleria de La Su´ssa i es gestionaran conjuntament amb els que es recullen allÓ.

Deixalleria m˛bil

Deixalleria m˛bil interior

^