Notes de Premsa
Els grups municipals reivindiquen una estació digna i segura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 DESEMBRE 2013

Aquesta tarda ha tingut lloc a l'estació de Rodalies de Premià de Mar un acte en el qual els grups municipals amb representació a l'Ajuntament CiU, PSC, PP, CP-PA i ICV-EUiA-E, han reclamat una solució que eviti més desgràcies al creuament de l'N-II cap a l'estació.

Durant l'acte, els portaveus dels grups municipals han tallat la via del tren i l'alcalde, Miquel Buch, ha llegit un manifest en nom de tots. La reivindicació ha comptat amb el suport de la plataforma Estació Premià.

En acabar, els representants dels grups municipals han penjat una pancarta amb la frase “Exigim una estació segura i digna”.

Manifest:

Els grups municipals exigeixen una imminent solució per evitar més desgràcies al creuament de l'N-II cap a l'estació  de Rodalies

Els grups polítics amb representació a l'Ajuntament de Premià de Mar, CiU, PSC, PP, CP-PA i ICV-EUiA-E, lamentem profundament l'atropellament ocorregut dilluns 9 de desembre davant l'estació de tren, alhora que fem arribar el nostre més sentit condol als familiars i amics de la víctima, així com la nostra empatia amb la persona que conduïa el vehicle que va atropellar a la víctima.

Volem demostrar la nostra unitat davant uns fets tan lamentables i fem palesa la nostra indignació davant la paràlisi demostrada per ADIF i les administracions competents que es podrien haver evitat actuant a temps. Després de les reiterades queixes de l'Ajuntament avisant del perill que suposa pels milers d'usuaris de rodalies haver de creuar l'N-II per anar a l'estació, a dia d'avui no s'ha rebut cap resposta convincent per part de ningú.

Manifestem el nostre suport a la plataforma ciutadana que s'ha organitzat per també lluitar per una estació en condicions i digna, una lluita que segurament sense la seva organització i persistència en la mobilització no  hagués transcendit amb la mateixa força a la societat premianenca

Per tant, reclamem:

• L'obertura, de nou, de l'accés a l'estació pel pas subterrani, tal i com existia abans de la remodelació. De cap de les maneres, no podem acceptar haver perdut aquest pas.

• La instal•lació d'un nou ascensor per accedir a l'estació, que no obligui a creuar per l'N-II als usuaris amb mobilitat reduïda.

• La modificació de la cabina de l'ascensor existent, per permetre l’ús de cadires motoritzades. Actualment, hi ha usuaris que diàriament es veuen obligats a creuar per les vies, amb el conseqüent perill que això suposa. 

• Que es depurin les responsabilitats que es deriven de la remodelació de l'estació des del seu inici fins a la seva finalització.

Els representants de CiU, PSC, PP, CP-PA i ICV-EUiA-E volem traslladar la nostra indignació a tots els responsables i anunciem que farem el que calgui i arribarem on s'hagi d'arribar per evitar que es torni a repetir cap altra desgràcia en aquest creuament.


Reivindicació dels grups municipals a l'estació


Reivindicació dels grups municipals a l'estació

^