Notes de Premsa
El President Artur Mas rep els impulsors de la Declaració de Vilassar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2013

Els alcaldes de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, de Premià de Mar, Miquel Buch i d'Alella, Andreu Francisco, han lliurat la Declaració de Vilassar de Dalt al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas que els ha rebut aquest migdia al Parlament.

El  President de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut de mans dels tres alcaldes el text i les signatures de la Declaració de Vilassar de Dalt . El text es va signar en un acte públic el 5 de setembre a Vilassar de Dalt, i compta amb el suport de vint-i-cinc alcaldes de la comarca del Maresme.

Amb aquest document, els alcaldes es comprometen a treballar perquè els seus municipis "participin activament d'aquest procés cap al ple exercici de la sobirania del nostre país", donen suport a la declaració de sobirania del Parlament i al pacte nacional pel dret a decidir, i se solidaritzen amb els municipis del Maresme "perseguits per la delegació del govern de l'estat espanyol" a qui insten a "aturar la campanya de requeriments i contenciosos contra els ajuntaments catalans i a respectar les seves decisions democràtiques".

Llurament declaració Vilassar de Dalt president Mas

Foto: Rubén Moreno

^