Notes de Premsa
Un cicle de cinema gratuït a l'Amistat, projecte guanyador de la 4a edició de l'Ajuntament Jove
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2012

Per quart any consecutiu, els alumnes de 3r. d'ESO de tots els centres escolars de Premià de Mar han escollit el projecte que l'Ajuntament haurà de desenvolupar. El projecte més votat ha estat el de fer un cicle de cinema gratuït per a joves al Teatre de l'Amistat i ha estat desenvolupat per l'Institut Premià de Mar. L´acte s'ha celebrat a l'Espai l'Amistat i ha comptat amb l´assistència de l´alcalde, Miquel Buch, i del regidor de Joventut, Eloi Maristany

L´Ajuntament Jove és una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l'àrea de Participació pensada perquè els alumnes del penúltim curs d'ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia a través de la participació i desenvolupament d'un projecte que tindrà un pressupost de 6.000€.

La regidoria de Joventut, d´acord amb els centres escolars, ha introduït per a aquesta 4a. Edició de l´Ajuntament Jove algunes novetats. La principal diferència respecte les edicions anteriors ha estat  que cada centre escolar ha pogut conèixer de prop la dinàmica i el procés de desenvolupament d´un projecte dels cinc que prèviament havia proposat la regidoria de Joventut i que van ser atorgats a cada un dels centres escolars de manera aleatòria.

Els quatre projectes restants consistien en: Un "Happy Park" per a joves al pavelló un dissabte a la tarda i nit; dotar les platges de Premià amb equipament esportiu; tallers de música i concert a la plaça; i obrir el pati d´una escola els caps de setmana (durant uns mesos) per a la pràctica de futbol, bàsquet..etc.

Ajuntament Jove 2012

^