Notes de Premsa
Censos de població i habitatges 2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 DESEMBRE 2011

Des del mes de setembre de 2011 l'Institut Nacional d'Estadística, amb la col·laboració de l'Idescat, està treballant en l'elaboració dels censos de població i habitatges 2011. Aquesta operació estadística estatal, s'elabora cada 10 anys. A Catalunya, com a tot l'Estat, el darrer cens va ser el de l'any 2001.


Per tal de dur a terme aquesta tasca us comuniquem que s'han escollit alguns habitatges del nostre municipi, mitjançant un procediment estrictament aleatori, per formar part d'una mostra representativa en l’àmbit de Catalunya i de tot l'Estat. S'informa que durant el mes de desembre de 2011, alguns veïns de Premià de Mar rebran una notificació perquè responguin el qüestionari de l'enquesta censal, que es pot complimentar a través de la següent adreça d'Internet www.censos2011.es.

Aquestes tasques es perllongaran aproximadament fins al 31 de març de 2012.

Tots els agents censals tenen una acreditació pròpia amb fotografia i segell de l'Institut Nacional d'Estadística.

Demanem la vostra col·laboració donat el caràcter oficial d'aquesta enquesta.

Podeu ampliar la informació sobre aquest tema consultant el web de l'INE (www.ine.es) o de l'Idescat (www.idescat.cat) o bé trucant al telèfon d'informació gratuït 900 82 00 82 de dilluns a divendres de 9 a 22 hores i els dissabtes de 9 a 15 hores.

^