Obres: Reparació de paviments als carrers Pompeu Fabra /Romà Piera i Arcal, des de Joan Prim a Ctra. de Vilassar de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Estat de les obres i millores a Premià de Mar
23 MAIG 2011

A partir del 24 de maig començaran les obres de pavimentació dels carrers Pompeu Fabra /Romà Piera i Arcal, des de Joan Prim fins a la Ctra. de Vilassar de Dalt. La durada dels treballs es preveu que serà d'uns 20 dies, durant els quals aquests carrers estaran tallats al trànsit.

Aquestes obres formen part de la reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques a diversos carrers (fase III) que va començar a primers d´abril, que inclou els següents carrers: Abat Oliva (Joan XXIII/Enric Borràs); Sant Ferran (Maresme/Circumval.lació); Maresme; Gran Via (Ctra. Premià de Dalt/Riera); Riera de Premià (Gran via/Enric Granados); Marina (Gran Via/Enric Granados); Jacint Verdaguer (Riera/Marina); Sant Ferran (Circumval.lació/Narcís Monturiol); Lourdes (Ramon i Cajal/Passatge Vallès); Del Carme (Passatge Prim/Passatge Vallès); Ramon Llull (Gran Via/Unió); Romà Piera i Pompeu Fabra, inclòs passarge sense pavimentar; Passatge Vallès; Avgda. Roma (Camí Ral/Joan XXIII); Tram de Romà Piera fins al carrer Joan Prim; Gran Via (de la Plaça i Dr. Fleming); Núria (de la Plaça/General Prim).

Obres romà piera i pompeu fabra

^