Queda constituïda la comissió de seguiment pel baixador de RENFE de Can Pou-Camp de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 SETEMBRE 2006

Durant la primera reunió s'acorda que totes les forces polítiques facin pressió a través dels seus representants al Congrés de Diputats per tal que el baixador, que ja té pressupost i projecte assignats, entri en funcionament  d'una vegada per totes


Tal i com es va acordar al ple del 24 de maig de 2006, dimarts, 19 de setembre, es va constituir la comissió de seguiment del Baixador de Can Pou - Camp de Mar. La comissió, que està presidida per l'alcalde, Jaume Batlle, està formada per representants de totes les forces polítiques de l'Ajuntament, representants de les Associacions de Veïns de Can Pou - Camp de Mar, Can Farrerons, Maresme i Santa Maria - Santa Anna - Tió.

Durant el transcurs de la seva primera reunió, van fer un repàs dels tràmits que s'han fet des de l'Ajuntament per aconseguir la posada en marxa del baixador, així com de la partida pressupostària, amb projecte inclòs, que l'Estat ja té assignada per a aquest objectiu. La comissió va concloure la conveniència que tots els grups polítics municipals facin força per aconseguir que els seus representants al Congrés de Diputats facin conjuntament la pressió necessària per aconseguir amb urgència desencallar la situació.

Finalment, la comissió va quedar en una propera reunió al cap d'unes 3 setmanes on cada un dels partits polítics, després de posar-se en contacte amb els seus representants a Madrid, haurà d´ exposar en quin punt es troba la situació, què faran per desencallar-la, i què pensen fer en cas que el projecte no arribi a tirar endavant.

^