Obertes les inscripcions per participar en el concurs ArTardor 2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 AGOST 2023

Fins al divendres 29 de setembre està obert el termini per presentar originals per participar en el concurs multidisciplinari ArTardor, que aquest 2023 arriba a la seva 8a edició.

Tal com recullen les bases del concurs, un any més l'ArTardor tindrà les categories de fotografia, pintura, escultura i vídeo. En les categories de fotografia i vídeo la temàtica és "Premià i la festa", mentre que en pintura i escultura la temàtica és lliure.

Pel que fa als premis, per a totes quatre categories s'estableix un primer premi de 500 €, un segon de 300 € i un premi per a un autor local de 300 €. Els premis no són acumulatius. Els guanyadors del 1r i 2n premi no podran optar al premi d'autor local encara que siguin de Premià de Mar.

El concurs està obert a qualsevol persona major de 18 anys. No es podran presentar les persones participants que hagin obtingut dos premis consecutius en les dues edicions anteriors de l'ArTardor (2021 i 2022). Aquestes, si ho desitgen, podran formar part del jurat de l'edició 2023.

Per participar cal omplir el formulari que hi ha al web municipal.

El lliurament de premis de l'ArTardor 2023 tindrà lloc en el decurs d'un acte que se celebrarà el 21 d'octubre a la plaça de Salvador Moragas i Botey, al davant del Museu de l'Estampació, les activitats del qual es donaran a conèixer pròximament. Passat aquest dia les obres presentades s'exposaran de la següent manera:

  • Fotografia: del 24 d'octubre fins al 10 de novembre al Centre Cívic
  • Pintura: del 21 d'octubre fins al 12 de novembre al Museu de l'Estampació.
  • Escultura: del 21 d'octubre fins al 12 de novembre al Museu de l'Estampació.
  • Vídeo: visionat de vídeos el dia 21 d'octubre a les 20 h a la plaça Salvador Moragas i a les xarxes socials i Youtube de l'Ajuntament de Premià de Mar.

ArTardor 2023

^