El 15 de juny comença la temporada de platges a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
31 MAIG 2018

L'1 de juny començarà la temporada alta pel que fa al servei de neteja i es mantindrà fins al 30 de setembre

El divendres 15 de juny es donarà inici a la temporada de banys a les platges de la vila amb la presència dels vigilants de l'empresa Marsave que un any més s'encarregaran del servei de salvament i socorrisme. El desplegament, que es mantindrà fins al 15 de setembre, estarà actiu de 10 a 19 h, de dilluns a diumenge, a totes les platges del municipi. Cal fer notar que enguany s'ha allargat el servei una hora més cada dia, ja que fins a l'any passat aquest finalitzava a les 18 h. L'estructura del servei de salvament i socorrisme inclou un mòdul de primers auxilis, ubicat a la platja de Llevant, que disposarà de serveis per a persones amb mobilitat reduïda (cabina de WC adaptada, cadira amfíbia i habilitació de zona d'estacionament de vehicles). Com a novetat, al costat del mòdul de salvament, hi haurà una zona d'ombreig per les persones usuàries del bany adaptat. A la mateixa platja de Llevant es disposarà també d'un sistema de megafonia.

Pel que fa a la resta del litoral, hi haurà ubicades 4 cadires de vigilància en les diferents platges. També s'hi instal·laran un total de 7 línies de vida per facilitar l'entrada i la sortida de la zona de bany.

D'altra banda, un any més a través de la pàgina web de l'Ajuntament es podran consultar informacions sobre l'estat de les diferents platges com ara el color de la bandera, l'estat de la mar, l'índex de radiació solar, o la possible presència de meduses, entre d'altres.

Servei de neteja

El dia 1 de juny s'activa la temporada alta pel que fa al servei de neteja de les platges. Així, fins al 30 de setembre s'intensifica el servei amb neteja diària de la sorra i del passeig, recollida de papereres, i neteja dels torrents, dutxes i accessos. De dilluns a diumenge hi haurà 3 peons treballant en la neteja de les platges de 6 a 13 h. D'altra banda, 1 peó-conductor treballarà diàriament de 3.30 a 10.30 h per netejar les platges de Llevant i del Bellamar amb un tractor amb màquina garbelladora. Finalment, es distribuiran al llarg del litoral un total de quatre punts de reciclatge.

Servei de guinguetes

Les platges de Premià de Mar comptaran enguany amb 3 guinguetes: dues a la platja de Llevant i una altra a la platja del Bellamar. La guingueta que anys enrere s'ubicava a la Platja de la Descàrrega o de Ponent, actualment no es pot instal·lar per no disposar de la superfície necessària. Totes les guinguetes disposaran de serveis higiènics amb dues cabines sanitàries, una de les quals serà adaptada per persones amb mobilitat reduïda. D'atra banda, les guinguetes tindran també servei de consigna gratuït.

Les dues guinguetes instal·lades a la Platja de Llevant, oferiran com l'any passat, el servei de lloguer de gandules i para-sols amb un cost màxim de 5 € al dia. També disposaran d'una zona esportiva adjacent per dinamitzar activitats esportives a l'aire lliure de forma gratuïta i a disposició de tots els usuaris de la platja.

Imatge de la platja del Bellamar de Premià de Mar

^