Notes de Premsa
Més places per a graduat en Educació Secundària i català a l'Escola d'Adults
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
11 ABRIL 2018

L'Escola d'Adults de Premià de Mar ha presentat les novetats que s'han incorporat al tercer trimestre del curs. En concret s'ha obert un nou grup per a l'obtenció del graduat en Educació Secundària, i hi ha noves places per als cursos de català dels nivells inicial i bàsic, que es fan de 3 a 5 de la tarda. Novetats a banda, en el tercer trimestre continuen els estudis ja encetats a l'inici del curs escolar com són els tres nivells de formació instrumental o els tres d'anglès que comporten titulació oficial del nivell A2, l'accés directe a l'EOI i la preparació per a les proves d'accés a ensenyaments de grau mitjà i grau superior. Cal recordar que aquests cursos, adreçats sobretot a majors de 18 anys, s'imparteixin en franges diferenciades de matí, tarda i vespre.

De cara al curs 2018-19, i amb l'objectiu d'adaptar l'oferta formativa a les necessitats de la població, l'Escola d'Adults de Premià de Mar contempla oferir cursos en l'àmbit de la informàtica com l'ús de sistemes operatius Windows o Linux, l'edició de fotografia, vídeo i so o el tractament de la informació numèrica a través de programes com Excel.

Per a més informació podeu trucar al telèfon de l'Escola d'Adults, el 937 51 05 48, escriure a l'adreça electrònica a8060265@xtec.cat, o passar pel centre, al carrer Torras i Bages, 16. 

^