Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada l'11 d'abril de 2018
Més places per a graduat en Educació Secundària i català a l'Escola d'Adults

L'Escola d'Adults de Premià de Mar ha presentat les novetats que s'han incorporat al tercer trimestre del curs. En concret s'ha obert un nou grup per a l'obtenció del graduat en Educació Secundària, i hi ha noves places per als cursos de català dels nivells inicial i bàsic, que es fan de 3 a 5 de la tarda. Novetats a banda, en el tercer trimestre continuen els estudis ja encetats a l'inici del curs escolar com són els tres nivells de formació instrumental o els tres d'anglès que comporten titulació oficial del nivell A2, l'accés directe a l'EOI i la preparació per a les proves d'accés a ensenyaments de grau mitjà i grau superior. Cal recordar que aquests cursos, adreçats sobretot a majors de 18 anys, s'imparteixin en franges diferenciades de matí, tarda i vespre.

De cara al curs 2018-19, i amb l'objectiu d'adaptar l'oferta formativa a les necessitats de la població, l'Escola d'Adults de Premià de Mar contempla oferir cursos en l'àmbit de la informàtica com l'ús de sistemes operatius Windows o Linux, l'edició de fotografia, vídeo i so o el tractament de la informació numèrica a través de programes com Excel.

Per a més informació podeu trucar al telèfon de l'Escola d'Adults, el 937 51 05 48, escriure a l'adreça electrònica a8060265@xtec.cat, o passar pel centre, al carrer Torras i Bages, 16. 

Vista d'una de les aules de l'Escola d'Adults de Premià de Mar

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^