Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 5 d'abril de 2018
El Servei Local d'Ocupació ofereix la seva borsa de treball a Aldi

El regidor de Promoció Econòmica, David Gutiérrez, i Blanca Alsinet, cap de zona de la cadena de supermercats ALDI, han celebrat aquesta setmana una reunió amb personal de la regidoria per tractar sobre la pròxima obertura d'un nou centre d'aquesta cadena a la zona comercial del port de Premià de Mar. En la reunió es va tractar sobre el suport que donarà el Servei Local d'Ocupació de Premià de Mar en matèria de formació i reclutament al personal que s'hi ha d'incorporar els pròxims mesos.

En aquests sentit, el dia 25 d'abril a les 10.30 h es farà una sessió informativa juntament amb representants de la cadena ALDI per a seleccionar a les persones que participaran en un curs de dependent/a de comerç de 100 hores de durada, repartides en 60 hores de formació teòrica i 40 hores de pràctiques en empreses. L'objectiu del curs és la preparació de l'alumnat per a aconseguir l'excel·lència en l'atenció al client i aprendre les tècniques de venda, d'aparadorisme, merchandising i embalatge més actuals per aconseguir despertar l'interès, provocar l'acció i fidelitzar el client. La formació teòrica es realitzarà del 7 al 28 de maig i les pràctiques, que es faran a comerços i supermercats del municipi i rodalia, durant el mes de juny.

Com en la resta de formació ocupacional que es fa des de l'Ajuntament, el curs està destinat a persones que es troben en situació d'atur. Per participar, les persones interessades han d'estar inscrites al Servei Local d'Ocupació de Premià de Mar, estar aturades i inscrites com a demandants d'ocupació al SOC i estar empadronades a Premià de Mar.

Per participar en aquesta acció cal enviar un correu electrònic a l'adreça ocupacio@premiademar.cat, trucar al 93.752.91.90 o adreçar-se personalment al Servei Local d'Ocupació, a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas.

Imatge de la reunió mantinguda aquesta setmana amb la cap de zona d'Aldi

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^