Notes de Premsa
Activitats per a tota la família el 3r diumenge de cada mes
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
20 FEBRER 2018

La 1a activitat es farà diumenge 25 de febrer a les 11h a la plaça dels Països Catalans

El pròxim diumenge dia 25 s’inicia el cicle “Diumenges en família”, un programa que oferirà activitats pensades per a grans i petits i que a partir del mes de març es farà el tercer diumenge de cada mes. El cicle arrancarà amb una festa d’inauguració a les 11h a la plaça dels Països Catalans i seguirà amb un total de 8 activitats més repartides al llarg de l’any.

Les propostes plantegen activitats lúdiques i educatives de temàtiques diverses per poder gaudir en família dins el mateix municipi. D’aquesta manera, al llarg del programa els participants podran conèixer el passat romà de la vila, aprenent com vivien els romans i quins eren els seus  costums, s’endinsaran en el món del circ, on podran demostrar les seves habilitats amb diversos tallers,  aprendran sobre sostenibilitat i reciclatge o prendran consciència de la igualtat de gènere.

El cicle planteja una activitat mensual, a excepció dels mesos de  juliol i agost, que s’aturarà per vacances. Per altra banda, al desembre l’activitat programada es traslladarà al quart  diumenge del mes, fent-la coincidir amb les festes de Nadal.

Programació Diumenges en família

Programació Diumenges en família

Fitxer: visual_triptic_diumengesenfamilia_2018_baixa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,68 MB

Diumenges en família

^