S'inicia el programa Educadors al carrer, pensat per donar suport als joves
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
07 FEBRER 2018

Aquesta setmana s’ha posat en marxa a PremiÓ de Mar el projecte Educadors al carrer, coordinat per les regidories d’Ensenyament i Serveis Socials amb l'objectiu de combatre l’absentisme escolar i donar suport als adolescents i joves.

La iniciativa consisteix en la contractaciˇ de 2 educadors que en horari de matÝ o de tarda, depenent del dia, es mouran pels diversos parcs i places del poble per detectar la presŔncia de joves i poder fer, en aquells casos en quŔ sigui necessari, una intervenciˇ preventiva que els pugui ajudar a millorar la seva situaciˇ personal i els ofereixi noves oportunitats. D’aquesta manera es podrÓ donar resposta als problemes i necessitats que tenen determinats joves i adolescents del municipi i a les seves famÝlies. Aquesta intervenciˇ educativa es farÓ sempre creant entorns favorables i facilitadors de la comunicaciˇ entre ambdues parts.

La finalitat del programa Ús que els educadors facilitin la integraciˇ i la bona comunicaciˇ entre els joves i el seu entorn, ajudar-los a contactar amb l’Ajuntament i entitats juvenils i promoure actituds participatives i cÝviques. En cas de conflicte l’acciˇ es complementarÓ amb un servei de mediaciˇ per part dels mateixos educadors.

Foto: RÓdio PremiÓ de Mar
Foto: RÓdio PremiÓ de Mar
^