Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 27 de desembre de 2017
Nous monòlits al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió

Els darrers dies s’han instal·lat 10 nous monòlits de senyalització per donar a conèixer la història del barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió, construït a partir dels anys 50 del segle passat, i ressaltar-ne els elements històrics.

Els monòlits instal·lats són l’horta Farrerons; la Vil·la Romana; el Camí del Mig; el Pas de la Creu; el Torrent de Santa Anna; la Font Sana; el barri de Santa Maria; els primers murcians; els carrers de la Corona d’Aragó; i la Plaça de la República. Cada un té una explicació en català, castellà i anglès i una il·lustració original del fons tèxtil del Museu de l’Estampació. També tenen un codi QR vinculat a un web que encara està en procés d'elaboració i que més endavant permetrà ampliar la informació.

El projecte forma part del Pla de Barris i està finançat en un 50% per la Generalitat de Catalunya.

Aquets monòlits se sumen als 11 que ja havien estat instal·lats anteriorment. L'objectiu d'aquesta iniciativa és posar en valor l’entorn urbà de Premià de Mar perquè la ciutadania en conegui -o en recordi- la història.

Monòlit plaça República

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^