Cordills de colors a les escoles per sensibilitzar contra l'LGTBIfòbia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 JUNY 2017

El 28 de juny es commemora el Dia per l'alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, un acte reivindicatiu i de sensibilització per a tota la ciutadania que es porta a terme a nivell internacional.

Des de la regidoria d'Igualtat s'han organitzat accions centrades en la reflexió i la sensibilització entorn la diversitat afectiva i sexual, així com en la prevenció de l'LGTBIfòbia.

Una d'elles és “Posa't els colors”, a través de la qual s'ha distribuït a les escoles i l'institut cordills dels colors de l'arc de Sant Martí (símbol de l'orgull LGTBI) per a les sabates o calçat esportiu de l'alumnat. En total s'han repartit 1.500 parells de cordills entre els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària, i 1r i 2n d'ESO.

Una altra activitat és el “Conta contes amb perspectiva LGTBI” que es farà al Casal municipal d'estiu i anirà adreçat  a infants de primària,  mares i pares. A través del conte  “Cua de sirena” es parlarà i s'identificaran algunes de les creences que giren al voltant de la construcció de gènere, així com els estereotips sexistes, homòfobs i trànsfobs .

A banda, el 28 de juny es penjarà al balcó de l'Ajuntament la bandera de l'arc de Sant Martí i una pancarta en commemoració del Dia internacional de l'Orgull LGBTI.  

Manifest 28 de juny de 2017

Manifest 28 de juny de 2017

Fitxer: manifest28juny2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 130.88 kB

Cordills de colors

^